ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ανεπιτυχής σφήνα της Βερόνα για τον Στραματσόνι και ο Κονέ

Η ανεπιτυχής σφήνα της Βερόνα για τον Στραματσόνι και ο Κονέ
Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι απέρριψε την αιφνιδιαστική πρόταση της Βερόνα, επειδή είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Σενάριο για τον Παναγιώτη Κονέ.

Η τυπική ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Αντρέα Στραματσόνι, όμως το βράδυ του Σαββάτου (7/11) λίγο μετά την ευόδωση των διαπραγματεύσεων, επιχειρήθηκε η “κλοπή” του Ιταλού προπονητή.

Άνθρωπος της Βερόνα, επικοινώνησε με τον Στραματσόνι και του πρότεινε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στη θέση του Αντρέα Μαντορλίνι. Η ιταλική ιστοσελίδα vocidisport.it ισχυρίζεται ότι ο 39χρονος προπονητής απέρριψε την πρόταση, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και θα κρατήσει το λόγο του.

Η Βερόνα είναι η τρίτη ιταλική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Στραματσόνι, μετά τη Μπολόνια στα τέλη του Οκτωβρίου και την Παλέρμο την προηγούμενη εβδομάδα.

Σενάριο για τον Κονέ

Συνηθίζεται όταν ένας προπονητής αναλαμβάνει μία νέα ομάδα, να έπονται μεταγραφικά σενάρια για παίκτες της προηγούμενης που εργάστηκε. Το ίδιο συνέβη με τον Αντρέα Στραματσόνι, παρότι ακόμα δεν συμπληρώσει παρά ελάχιστες ώρες στην Αθήνα.

Η ιταλική ιστοσελίδα Tuttoudinese.it ισχυρίζεται ότι ο 39χρονος προπονητής έχει μιλήσει με τον 28χρονο χαφ, Παναγιώτη Κονέ, προκειμένου να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με την Ουντινέζε έως τον Ιούνιο του 2019, ενώ είχε εξαιρετική σχέση με τον Στραματσόνι όταν συνεργάστηκαν στο Φρίουλι.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ