ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αναντιστοιχία στα στατιστικά και στον χρόνο του Λέτο

Η αναντιστοιχία στα στατιστικά και στον χρόνο του Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr επισημαίνει πως ο Σεμπαστιάν Λέτο επηρεάζει καθοριστικά το αγωνιστικό στυλ του Παναθηναϊκού, χωρίς να χρησιμοποιείται πολλά λεπτά από τον Στραματσόνι.

Η ποιότητα και οι ικανότητες του Σεμπαστιάν Λέτο είναι γνωστές... Το ίδιο ισχύει για την ειδική διαχείριση που έχει ο Αργεντινός επιθετικός από την τεχνική ηγεσία, λόγω του χρόνου προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Πλέον, ο Λέτο δεν παίζει συνεχόμενα, μένει εκτός προπονήσεων για κάποιες ημέρες, αλλά ακόμα μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός αποδεικνύεται και από τα στατιστικά, αφού είναι "γεμάτα" σε σύγκριση με τα λίγα λεπτά συμμετοχής που έχει.

Ας δούμε τους αριθμούς του "Σέμπα":

Διοργάνωση Συμμετοχές Λεπτά Γκολ Ασίστ
Superleague 4 225' 4 1
Europa League 6 224' 0 2
Κύπελλο 1 27' 0 0

Ο Λέτο έχει χρησιμοποιηθεί και στις τρεις διοργανώσεις, έχοντας 11 συμμετοχές και συνολικό χρόνο 475 λεπτά. Οι συμμετοχές είναι δυσανάλογες με το χρόνο, αφού ουσιαστικά συμπληρώνει μόλις 5 παιχνίδια...

Σε αυτά τα πέντε 90λεπτα, ο Λέτο έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει 3 ασίστ. Δηλαδή, σκοράρει ένα γκολ ανά 119 λεπτά και δημιουργεί ένα γκολ για τους συμπαίκτες του ανά 158 λεπτά.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να αποτιμηθεί η συνδρομή του Λέτο στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με επιρροή, με νοοτροπία νικητή και με την ικανότητα να "ανεβάζει" τους συμπαίκτες του.

Μέχρι στιγμής, ο Στραματσόνι έχει διαχειριστεί σωστά τον Λέτο, παίρνοντας τα θετικά του, χωρίς να τον επιβαρύνει πολύ. Ειδικά στο πρωτάθλημα, ο 30χρονος στράικερ έχει 4 γκολ σε 4 συμμετοχές.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ