ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Αλάνιασπορ δίνει ένα εκατ. ευρώ για Βιγιαφάνιες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Λούκας Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Η Αλάνιασπορ των Γιώργου Τζαβέλλα, Γιάννη Μανιάτη είναι η τουρκική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Βιγιαφάνιες. Θέλουν περισσότερα οι Πράσινοι, νέο ραντεβού το βράδυ.

Πήρε τον Γιώργο Τζαβέλλα, πήρε τον Γιάννη Μανιάτη, αν πάρει και τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα της λείπει κάποιος πρώην παίκτης της ΑΕΚ για να δημιουργήσει τετράδα από το ελληνικό "Big - 4" η Αλάνιασπορ!

Αυτή είναι η τουρκική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προς το παρόν ζητά μεγαλύτερο ποσό και δεν ανάβει το πράσινο φως για την πώληση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ο ίδιος ο Βιγιαφάνιες έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Τούρκους, καθώς εκτός από τον Αργεντινό μάνατζέρ του ήρθε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας.

Νέο ραντεβού έχει προγραμματιστεί μεταξύ των τριών πλευρών το βράδυ και ενδέχεται το θέμα να μην λήξει άμεσα. Η πρόταση ύψους ενός εκατ. ευρώ είναι δεδομένη, ο παίκτης τα έχει βρει με τους Τούρκους, ο Παναθηναϊκός ζητά περισσότερα, αλλά είναι αφόρητα πιεσμένος και χρονικά και οικονομικά. Απρόβλεπτο τι θα συμβεί...

Η Αλάνιασπορ είναι στην 13η θέση με 18 βαθμούς σε 18 παιχνίδια, λίγο πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ