ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Αλ Αΐν θα καθορίσει την επίσκεψη του Κωνσταντίνου στο Κορωπί

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εξοφληθεί τη δόση του Οκτωβρίου, όμως η ΠΑΕ δεν έχει απάντηση από την Αλ Αΐν για τα χρήματα από την πώληση του Μπεργκ. Στο Κορωπί ο Βασίλης Κωνσταντίνου όταν θα έχει νεότερα.

Η 31η Ιανουαρίου που είχε ορίσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στους ποδοσφαιριστές, ως ημερομηνία εξόφλησης της δόσης του Οκτωβρίου, έχει παρέλθει προ πολλού. Τα υπολειπόμενο 60% (περίπου 700.000 ευρώ) δεν έχει καταβληθεί και στην ομάδα δεν έχει παρασχεθεί καμία ενημέρωση σχετικά.

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ ανέμενε την είσπραξη 750.000 ευρώ από την Αλ Αΐν, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ, ώστε με τη σειρά της να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες με τους παίκτες. Όμως, η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της...

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τις προηγούμενες μέρες με τους παράγοντες της Αλ Αΐν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Επιπλέον, την Τετάρτη (7/2) εστάλη e-mail και αναμένουν απάντηση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους για την οφειλόμενη δόση της αραβικής ομάδας.

Έτσι και αλλιώς, η ΠΑΕ δεν έχει εναλλακτικές εύρεσης χρημάτων και οι επιλογές για την εξόφληση των παικτών είναι περιορισμένες. Επειδή οι διοικούντες κατανοούν την ανησυχία των παικτών, ψάχνουν άλλες λύσεις και θα τους ενημερώσουν σύντομα.

Ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου έμαθε για το κλίμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" από τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και προγραμματίζει επίσκεψη στο προπονητήριο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μεταβεί στο Κορωπί στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αρκεί να έχει κάτι συγκεκριμένο να πει.

Διότι ο Κωνσταντίνου δεν θέλει να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές χωρίς να γνωρίζει λεπτομέρειες. Διαφορετικά, η δυσπιστία θα μεγαλώσει και η ατμόσφαιρα θα χαλάσει, σε μία στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ομάδα μετά τις προσθαφαιρέσεις του Ιανουαρίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ