ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός, Σταντάρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού, στην εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Σταντάρ Λιέγης, στη Λεωφόρο, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 από τη Σταντάρ Λιέγης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και οι όποιες ελπίδες του για πρόκριση στους «32» του Europa League έχουν εξαλειφθεί. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και στην πλειονότητα τους, είχαν μέτρια απόδοση.

Μοναδική εξαίρεση ο Μολέντο και ο Χουχούμης, ενώ ο Κουλιμπαλί ήταν υποφερτός. Διαβάστε την αξιολόγηση του Sport24.gr:

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος δεν φέρει ευθύνη στα γκολ, αλλά είναι εμφανές πως δεν διανύει περίοδο φόρμας. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, όμως ήταν ασταθής σε μερικές επεμβάσεις του.

ΜΕΣΤΟ: Ο Ιταλός δεξιός μπακ είναι ένα επίπεδο κάτω σε συνθήκες ευρωπαϊκού αγώνα και αυτό φάνηκε. Περιορίστηκε στα ανασταλτικά καθήκοντα και ταλαιπωρήθηκε από τον Ραχμάν. Επιθετικά, δεν βοήθησε.

ΙΒΑΝΟΦ: Ο Βούλγαρος ξέρει ότι έχει πρόβλημα ταχύτητας και δεν ρισκάρει στις επεμβάσεις του. Καθάρισε πολλές φάσεις, κέρδισε κεφαλιές, είχε προβλήματα μόνο όταν άνοιγαν οι χώροι.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο Βραζιλιάνος έχασε μόνο την κεφαλιά από τον Σα στη φάση του 0-2. Πήρε όλες τις άλλες μονομαχίες και βρέθηκε πολλές φορές στη σωστή θέση για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα στην άμυνα.

ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Ανταποκρίθηκε πολύ καλά στα ανασταλτικά καθήκοντα, δείχνοντας αξιοπιστία και κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες. Ήταν φειδωλός επιθετικά, αποφεύγοντας να ρισκάρει. Στο τρίτο γκολ έχασε τη διεκδίκηση από τον Μπελφοντίλ, όντας τραυματισμένος.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Σε μία ασυντόνιστη μεσαία γραμμή, ο Κουτρουμπής δεν μπόρεσε να καλύψει πολλούς χώρους. Χωρίς βοήθεια στο ανασταλτικό από τους άλλους χαφ, εκτέθηκε και αυτός από την έλλειψη ταχύτητας.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός έχει ντεφορμαριστεί και δεν μπορεί να βοηθήσει. Δεν κράτησε μπάλα, δεν πέρασε πάσες, δεν ανέλαβε πρωτοβουλίες και είχε μικρή συνεισφορά στον ανασταλτικό τομέα.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ο πιο ενεργητικός στη μεσαία γραμμή. Έτρεξε πάρα πολύ, κέρδισε μονομαχίες και στο πρώτο ημίχρονο, ήταν απειλητικός. Βέβαια, δεν είχε συναίσθηση του χώρου ευθύνης του και πολλές φορές είχε λάθος κινήσεις.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Παναθηναϊκού, απείλησε με δύο μακρινά σουτ και είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Δεν έχει προσαρμοστεί στο σύστημα του Στραματσόνι και δεν αξιοποιήθηκε σε τακτικό επίπεδο. Αγωνίστηκε ως επιτελικός χαφ, αποβλήθηκε με ανόητη δεύτερη κίτρινη.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Καμία σχέση με τα «όργια» που έκανε στη Λιέγη. Με εξαίρεση μία φάση που τρίπλαρε τρεις αντιπάλους, δεν βοήθησε στη δημιουργία, ούτε απείλησε. Περισσότερο μπλέχτηκε με τον Εμποκού, κινούμενοι στους ίδιους χώρους.

ΜΠΕΡΓΚ: Είχε ενοχλήσεις από την προθέρμανση και πόνεσε από νωρίς στο παιχνίδι, οπότε δεν μπόρεσε να βοηθήσει και αντικαταστάθηκε.

ΛΕΤΟ: Ο Αργεντινός δεν βοήθησε καθόλου, αφού οι Σολζ και Λαΐφης τον εξουδετέρωσαν. Δεν έδειξε την ταχύτητα και τις αντοχές να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Ο μικρός πρόλαβε να δείξει το ποδοσφαιρικό θράσος του με δύο ωραίες ενέργειες. Μετά, όμως, η ομάδα «χάθηκε» και παρασύρθηκε και αυτός.

ΡΙΝΑΛΝΤΙ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ