ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ακαδημία κάλυψε το κενό του ιατρικού τιμ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αποχώρηση του Χρήστου Καρβουνίδη και των συνεργατών του, καλύφθηκε προσωρινά εκ των έσω στον Παναθηναϊκό. Μένει ο γιατρός Λεβάκος και ψάχνει τους νέους φυσιοθεραπευτές.

Όπως συμβαίνει συνήθως, όταν δημιουργείται ένα κενό στη στελέχωση του επιτελείου που ασχολείται από την πρώτη ομάδα, καλύπτεται από τους εργαζόμενους στην ακαδημία. Το ίδιο ίσχυσε με την αποχώρηση του υπεύθυνου των φυσιοθεραπευτών, Χρήστου Καρβουνίδη και των συνεργατών του, Γιάννη Κωτσή και Νίκου Πανουργιά.

Οι τρεις άνδρες παραιτήθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς να έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους και προκλήθηκε πρόβλημα στην αποκατάσταση και στην αποθεραπεία. Προσωρινά, τις υποχρεώσεις τους ανέλαβαν οι φυσιοθεραπευτές της ακαδημίας, Μανώλης Κασαπάκης και Σταμάτης Χατζής.

Ωστόσο, επειδή απαιτείται άμεση λύση το συντομότερο δυνατό, ο γιατρός, Γιάννης Λεβάκος, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει στο πόστο του και να μην ακολουθήσει τον Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ, ανέλαβε να βρει τους αντικαταστάτες τους, με συνεργάτες της επιλογής του.

Φυσικά, οι επιλεγόμενοι θα τύχουν και της έγκρισης του Ουζουνίδη, ο οποίος έχει τον τελικό λόγο σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα νέο γκρουπ φυσιοθεραπευτών, που θα ασχοληθεί με την υποστήριξη του ιατρικού επιτελείου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ