ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης στο επίκεντρο

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης στο επίκεντρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού υπό τον Στραματσόνι σχεδιάζει την τακτική προσέγγιση για τον γ' προκριματικό του Europa League. Νιγηριανός διεθνής προπονείται με την ΑΪΚ.

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην τακτική προετοιμασία για τα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Europa League και στην ανάλυση των δύο υποψηφίων αντιπάλων. Κυρίως στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, αφού η πεποίθηση που επικρατεί είναι πως θα προκριθεί επί της Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ.

Ήδη, ο Βιτσέντζο Σάσο επέστρεψε και ενημέρωσε τον Αντρέα Στραματσόνι για την εντύπωση που σχημάτισε για την ΑΪΚ, παρακολουθώντας την στην ισοπαλία 1-1 με τη Μάλμε. Ο αναλυτής αγώνων παρουσίασε το αγωνιστικό πλάνο της σουηδικής ομάδας και τους ποδοσφαιριστές τους οποίους ξεχώρισε.

Λογικά, στη ρεβάνς ΑΪΚ - Γιουρόπα την Πέμπτη (21/7), θα υπάρχει στην εξέδρα άνθρωπος του Παναθηναϊκού, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι ο Σάσο ή κάποιος άλλος. Επίσης, την Κυριακή (24/7) υπάρχει νέα ευκαιρία για "κατασκοπεία", αφού η ΑΪΚ θα φιλοξενηθεί από τη Χάμαρμπι.

Μετά το φιλικό με την Τσβόλε την Τετάρτη (19/7) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", θα υπάρξει σύσκεψη του προπονητικού επιτελείου υπό τον Στραματσόνι, ώστε να αποφασιστεί η ενδεδειγμένη τακτική προσέγγιση.

Ο Ομπάσι με την ΑΪΚ

Στο μεταξύ, με την ΑΪΚ προπονείται ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Τσινεντού Ομπάσι, ο οποίος είναι ελεύθερος, μετά την αποδέσμευση του από τη Σάλκε τον Οκτώβριο του 2015. Ο Ομπάσι θα μπορούσε να αναπληρώσει τον Κάρλος Στράντμπεργκ, του οποίου έληξε ο δανεισμός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο, ο Αφρικανός στράικερ είναι ανέτοιμος και δεν προλαβαίνει τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ