ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η άδεια των Χριστουγέννων και το τραπέζι των παικτών του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημέρωσε στην προπόνηση της Πέμπτης πως η άδεια των Χριστουγέννων θα είναι από τις 22 έως τις 26 Δεκεμβρίου ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας οι πράσινοι έφαγαν όλοι μαζί.

Την άδεια των Χριστουγέννων ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του στην διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αυτή θα είναι τέσσερις μέρες με τους πράσινους να είναι ελεύθεροι να φύγουν την Παρασκευή 22/12 (την Πέμπτη 21/12 ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία) ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι στις 26/12 το απόγευμα.

Βέβαια όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός όσοι θα ταξιδέψουν σε Βραζιλία (Μολέντο), Αργεντινή (Ινσούα, Βιγιαφάνιες), θα έχουν μια μέρα παραπάνω άδεια καθώς θα πρέπει να είναι πίσω στις 27/12.

Αρκετοί πράσινοι ήθελαν τουλάχιστον μια-δυο μέρες παραπάνω άδεια και υπήρξε και σχετική συζήτηση με τον Ουζουνίδη ο οποίος όμως δεν άλλαξε την απόφαση του.

ΔΕΙΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το βράδυ της Πέμπτης τώρα, λίγες ώρες μετά την προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όχι το τεχνικό επιτελείο και άνθρωποι της ομάδας, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα.

Ήταν κάτι που κανόνισαν μόνοι τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό το δείπνο, πέρα από το να βγουν όλοι μαζί, να φάνε και να τα πουν και εκτός "Γ. Καλαφάτης".

Στο τραπέζι βρέθηκαν σχεδόν άπαντες οι πράσινοι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ενώ το μενού περιελάμβανε κυρίως σούσι. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν πήγαν ήταν και ο Γιώργος Κουτρουμπής ο οποίος εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας για το θέμα του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ