ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γυμναστήριο... σάουνα και ρεπό στον Παναθηναϊκό

Γυμναστήριο... σάουνα και ρεπό στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η επόμενη μέρα του φιλικού με τον Λεβαδειακό περιελάμβανε αρκετά χαλαρό πρόγραμμα ενώ ο Στραματσόνι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι την Δευτέρα θα έχουν ρεπό.

Αρκετά πρωινό ήταν το εγερτήριο των πράσινων τη Κυριακή (16/11) το πρωί καθώς η έναρξη της προπόνησης ήταν προγραμματισμένη για τις 9.30π.μ. με άπαντες τους παίκτες του τριφυλλιού να πρέπει να βρίσκονται στο "Γ. Καλαφάτης" μέχρι τις 9.00π.μ. Ο Αντρέα Στραματσόνι το έκανε αυτό προκειμένου μετά και μέχρι την Τρίτη, στην επόμενη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, καθώς την Δευτέρα θα υπάρξει ρεπό να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες για ξεκούραση και χαλάρωση.

Χαλάρωση βέβαια περιελάμβανε και το πρόγραμμα της Κυριακής με τους πράσινους να κάνουν μασάζ και σάουνα προκειμένου να χαλαρώσουν από τους δυνατούς ρυθμούς των προηγούμενων ημερών και από το φιλικό με τον Λεβαδειακό. Άπαντες έμειναν στο γυμναστήριο και όσοι ήθελαν έκαναν και σάουνα. Σε αντίθεση με τον Τελάντερ ο οποίος ήταν ο μόνος που ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Για ακόμη μια μέρα έλειπαν οι διεθνείς από το πρόγραμμα με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Μετά το χθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα. Συγκεκριμένα άπαντες έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, με εξαίρεση τον Ράσμους Τελάντερ που ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Μπεργκ, Πράνιτς, Αμπέντ, Καρέλης, Νίνης, Χουχούμης. Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό. Επανέρχονται την Τρίτη με διπλή προπόνηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ