ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γύρισε με καλή ψυχολογία ο Τελάντερ

Γύρισε με καλή ψυχολογία ο Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραμονή στην Κοπεγχάγη βελτίωσε τη διάθεση του Ράσμους Τελάντερ, αλλά στην ομάδα περιμένουν την ανταπόκριση του στις προπονήσεις σε βάθος χρόνου.

Μετά από 12 ημέρες παραμονής στην Κοπεγχάγη, ο Ράσμους Τελάντερ επέστρεψε στην Αθήνα. Ο Δανός υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία στο πέλμα του δεξιού ποδιού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χρόνια κοιλοποδία που τον ταλαιπωρεί.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (17/10) ο Τελάντερ εκτέλεσε μερικές ασκήσεις με την ομάδα και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα. Ο 25χρονος αμυντικός είχε καλύτερη ψυχολογία μετά το ταξίδι του και αυτό ήταν εμφανές στις συνομιλίες που είχε με τους συμπαίκτες του.

Φυσικά, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ένταξη του Τελάντερ δεν μπορεί να καταρτιστεί. Ακόμα, το προπονητικό επιτελείο περιμένει να διαπιστώσει την αντίδραση του Δανού σε βάθος χρόνου, διότι μέχρι τώρα δύο φορές επικαλέστηκε ενοχλήσεις μετά την ενσωμάτωση του.

Δεν πρόκειται να πιεστεί για να τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά δεδομένα πρόκειται για μία από τις τελευταίες ευκαιρίες. Στην ομάδα είναι απαισιόδοξοι με την περίπτωση του και εάν ο Δανός δεν ανταποκριθεί, τότε θα κληθεί για να συζητήσει το μέλλον του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ