ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γύρισε και ο Λουντ στον Παναθηναϊκό

Γύρισε και ο Λουντ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπιν Λουντ ενσωματώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και υπολογίζεται για το ματς με τη Βέροια, ενώ απουσίασαν οι Μπεργκ και Κουτρουμπής.

Μετά τον Μεχντί Αμπέντ, ο Ρόμπιν Λουντ ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (31/3), έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Φιλανδίας. Ο 24χρονος χαφ γυμνάστηκε κανονικά και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όντας έτοιμος να βοηθήσει την Κυριακή (3/4) εναντίον της Βέροιας.

Στο μεταξύ, ο Μάρκους Μπεργκ, παρότι έχει επιστρέψει στην Αθήνα, απουσίασε με άδεια από το "Γεώργιος Καλαφάτης". Άλλωστε, μαζί με τον Βιγιαφάνιες δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι, αφού έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή λόγω καρτών.

Ο Ράσμους Τελάντερ συνεχίζει να γυμνάζεται σε υψηλή ένταση, αν και η ασθένεια τον έχει ταλαιπωρήσει, ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής παρέμεινε στο σπίτι επειδή έχει προσβληθεί από ίωση. Τέλος, ο Μολέντο συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής (2/3) έχει προγραμματιστεί στις 11:00.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ