ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γράφουν για τον Μορένο και τον Παναθηναϊκό

Γράφουν για τον Μορένο και τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο 23χρονος Κολομβιανός επιθετικός της Μπράγκα, Έρικ Μορένο, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στον Παναιτωλικό, αναφέρεται στην Πορτογαλία ως στόχος του Παναθηναϊκού.

Δημοσιογραφικό λάθος ή ο επιθετικός ο οποίος θα συμπληρώσει τη γραμμή κρούσης; Η πορτογαλική εφημερίδα Record υποστηρίζει ότι ο 23χρονος Κολομβιανός επιθετικός, Έρικ Μορένο, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά, πρόκειται για τον στράικερ ο οποίος ανήκει στη Μπράγκα και ολοκλήρωσε τη σεζόν ως δανεικός στον Παναιτωλικό, έχοντας 15 συμμετοχές (928 λεπτά) με 6 γκολ. Στο παρελθόν, σε αρκετά δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι ξένοι ρεπόρτερ έχουν μπερδέψει τις δύο ομάδες.

Ωστόσο, η διατύπωση του δημοσιεύματος αναφέρει ότι ο Μορένο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όμως, θα αγωνιστεί για τον Παναθηναϊκό.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού εξετάζουν την προοπτική της απόκτησης ενός επιθετικού για να συμπληρώσουν τη γραμμή κρούσης ή να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο πώλησης του Καρέλη αλλά διέψευδαν ότι τους απασχολεί ο Μορένο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ