ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουίλιαμς: "Δύσκολο να μην πάρουμε αποτέλεσμα στην Αθήνα"

Athletic Bilbao's Inaki Williams, right, chase the ball with Rapid Wien's Thomas Schrammel during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Rapid Wien, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Sept. 29, 2016. Athletic Bilbao won 1-0.(AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's Inaki Williams, right, chase the ball with Rapid Wien's Thomas Schrammel during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Rapid Wien, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Sept. 29, 2016. Athletic Bilbao won 1-0.(AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο 23χρονος επιθετικός της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση των Βάσκων με τον Παναθηναϊκό (17/8, 21:30) για τα playoffs του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Μπιλμπάο (17/8, 21:30) για τα playoffs του Europa League και ο επιθετικός της ομάδας από τη Χώρα των Βάσκων, Ινιάκι Γουίλιαμς, τόνισε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου ματς (στην Αθήνα) εξαρτάται περισσότερο από την απόδοση του ιδίου και των συμπαικτών του.

"Ξεκινάμε από το Σάββατο την προετοιμασία για τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα έχουμε μια εβδομάδα δύσκολη, κατά την οποία θα δουλέψουμε με πολλή ένταση. Θέλουμε πολύ να πάμε στην Αθήνα και να τα δώσουμε όλα.

Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στην έδρα του. Την περυσινή σεζόν αυτό (αδυναμία επιτυχιών εκτός έδρας) μας κόστισε. Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να επιστρέψουμε στο Μπιλμπάο με ελπίδες πρόκρισης.

Τα φιλικά είναι εντελώς διαφορετικά ματς από τα επίσημα (σχολιάζοντας την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Απόλλωνα). Επιπλέον, θα έχουν και την υποστήριξη των οπαδών τους. Εάν βρισκόμαστε στο 100%, θα είναι δύσκολο να μη φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα", υποστήριξε ο Ινιάκι Γουίλιαμς.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ