ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο στο Sport24.gr: "Θα είμαστε στους ομίλους του Europa League"

Γουακάσο στο Sport24.gr: "Θα είμαστε στους ομίλους του Europa League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Μουμπάρακ Γουακάσο εξέφρασε στην κάμερα του Sport24.gr, μετά την επικράτησή επί της Μπρόντμπι, την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Μπρόντμπι, την Πέμπτη το βράδυ στο "Απόστολος Νικολαΐδης, κι απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Αυτό παραδέχθηκε κι ο 26χρονος Γκανέζος εξτρέμ και μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο, Μουμπάρακ Γουακάσο, μιλώντας στη μεικτή ζώνη και στην κάμερα του Sport24.gr μετά τη λήξη του ματς.

- Μια σημαντική νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στους ομίλους του Europa League;

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά απομένει ακόμη η ρεβάνς. Να πάμε εκεί και να σταθούμε στο ύψος μας. Δεν είναι εύκολη ομάδα, αντίθετα είναι δύσκολη ομάδα η Μπρόντμπι. Σήμερα ήμασταν σε καλή ημέρα και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

- Ποιο ήταν το "κλειδί" για την επικράτηση του Παναθηναϊκού;

"Η δουλειά που γίνεται. Αλλά και το γεγονός ότι πλέον γνωριζόμαστε μαζί μας κι αποδίδουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο".

- Αν κι έχεις ένα μήνα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχεις προσαρμοστεί πλήρως. Το αισθάνεσαι κι εσύ;

"Ναι, όλα τα παιδιά, τα αποδυτήρια είναι καλά. Όλοι με έχουν βοηθήσει πολύ, υπάρχουν πολύ καλά παιδιά και δεν έχω κανένα πρόβλημα".

- Είναι εδώ και χρόνια που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα, η σεζόν να το κάνει; Να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

"Για μένα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που κάνουμε τώρα και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί"

- Το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει. Η πρεμιέρα μετατέθηκε για τα μέσα Σεπτέμβρη. Αυτό πώς επηρεάζει εσένα, την ομάδα;

"Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει γιατί έχουμε κι άλλα δυνατά παιχνίδια μέχρι τότε. Την άλλη Πέμπτη (σ.σ ρεβάνς με την Μπρόντμπι). Σε αυτό το ματς είναι το μυαλό μας".

- Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League;

"Ναι, για εμένα, εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι θα είμαστε στους ομίλους του Europa League"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ