ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο στο Sport24.gr "Ψέματα για Ελτσε, έρχομαι τη Δευτέρα"

Γουακάσο στο Sport24.gr "Ψέματα για Ελτσε, έρχομαι τη Δευτέρα"

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο με δηλώσεις του στο Sport24.gr ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πάει στην Έλτσε, αλλά κι ότι τη Δευτέρα φθάνει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό.

Αναστάτωση προκάλεσαν τα ισπανικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Έλτσε (κι άλλων δύο ισπανικών ομάδων της Primera) για τον 25χρονος Γκανέζο μεσοεπιθετικό της Ρουμπίν Καζάν, Μουμπάρακ Γουακάσο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της Telex ανέφερε ότι ο τεχνικός διευθυντής των "φρανχιβέρντες", Τσούτι Μολίνα, μίλησε ο ίδιος με τον Γκανέζο, ο οποίος "προτιμά λόγω πιέσεων του οικογενειακού του περιβάλλοντος την Ισπανία".

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο με δηλώσεις του στο Sport24.gr από την Γκάνα όπου βρίσκεται, υποστήριξε πως είναι "ψέμματα" όσα γράφονται για την πιθανότητα να πάει στην Έλτσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι "θα είμαι στην Αθήνα, τη Δευτέρα".

Ο Γουακάσο βρίσκεται στη Γκάνα και περιμένει την τυπική αποδέσμευσή του από τη Ρουμπίν Καζάν. Ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής και στηρίζεται στον λόγο του παίκτη και του μάνατζέρ του, καθώς σήμερα το πρωί ο Γουακάσο είχε και τηλεφωνική συνομιλία με τον ίδιο τον Στραματσόνι, τον οποίο διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να πάει σε άλλη ομάδα και πως αύριο (Παρασκευή 1/7) πιθανότατα θα πάρει την "ελευθέρας" του από τη Ρουμπίν Καζάν. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ