ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Πλήρωνα και το νοίκι μου, θα φύγω από τον Παναθηναϊκό"

Γουακάσο: "Πλήρωνα και το νοίκι μου, θα φύγω από τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δηλώσεις του στην Γκάνα ο Μουμπάρακ Γουακάσο υποστήριξε ότι θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων των "πρασίνων" και θα υπογράψει σε νέα ομάδα.

Αποκλειστικές δηλώσεις του Γκανέζου μέσου του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο, φιλοξένησε το "footballmadeinghana".

Ο Γουακάσο εξηγεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο τριφύλλι και τα οδήγησαν στο να αποχωρήσει και να πάει στην Ισπανία ως δανεικός και προαναγγέλλει λύση της συνεργασίας του με τους πράσινους, προκειμένου να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Στο κομμάτι υπάρχει ο τίτλος πως ο άσος του Παναθηναϊκού θα "λύσει" το συμβόλαιο του λόγω των οικονομικών προβλημάτων και επειδή δεν έχουν πληρωθεί κάποιες αμοιβές του. Κάτι το οποίο αν ισχύει φυσικά σημαίνει ότι το τριφύλλι δεν θα πάρει τίποτα από ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οι πράσινοι να έχουν πάρει τα μέτρα τους και να έχουν καταβάλει τα χρήματα που οφείλονταν στον Γουακάσο ώστε αυτός να μην μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Στις δηλώσεις του ο Γκανεζος άσος μάλιστα αναφέρει ότι τον είχε ενημερώσει ο Εσιέν για αυτά τα οικονομικά προβλήματα αλλά αρχικά όλα πήγαιναν καλά και εν συνεχεία άλλαξαν τα πράγματα:

"Πριν πάω στον Παναθηναϊκό μίλησα με τον Εσιέν, ο οποίος μου είπε ότι η ομάδα είχε μερικά οικονομικά προβλήματα. Αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας με καθησύχασαν ότι θα πληρωθώ και για αυτό υπέγραψα στην ομάδα.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν καλά, μέχρι που ξεκίνησαν να μην πληρώνουν το μισθό μου και έπρεπε να ξεκινήσω να πληρώνω μόνος μου το ενοίκιο, κάτι που υποτίθεται ότι έπρεπε η ομάδα να πληρώσει.

Αυτό συσσωρεύθηκε και γι' αυτό έπρεπε να φύγω δανεικός και δεν νομίζω να γυρίσω πίσω. Το συμβόλαιό μου θα λυθεί και θα είμαι σε νέα ομάδα σύντομα", υποστήριξε ο Μουμπάρακ Γουακάσο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ