ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Να μάθω περισσότερα για τους διαιτητές στην Ελλάδα"

Γουακάσο: "Να μάθω περισσότερα για τους διαιτητές στην Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γουακάσο μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή υποστήριξε πως οι πράσινοι ήθελα τη νίκη για να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο στο ματς με τον Ηρακλή έφτασε τις τρεις κίτρινες κάρτες σε πέντε παιχνίδια με τους πράσινους στο πρωτάθλημα και με μια ακόμα θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του τριφυλλιού. Σύμφωνα με τον Γκανέζο άσο ο οποίος έχει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες από κάθε άλλο πράσινο άσο θα πρέπει να μάθει περισσότερα για τον τρόπο που σφυρίζουν οι Έλληνες διαιτητές ώστε να μην τιμωρείται τόσο συχνά.

Ο Γουακάσο αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως είναι θετικό για τους πράσινους ενόψει του ντέρμπι που επέστρεψαν στις νίκες ώστε να πάνε με θετική ψυχολογία στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε είδαμε να παίζεις τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως αριστερό μπακ που σου αρέσει να αγωνίζεσαι; «Κανονικά όλοι γνωρίζουν σε ποια θέση προτιμάω να αγωνίζομαι. Σήμερα υπήρξε ανάγκη να παίξω ως αριστερό μπακ, δεν είχα άλλη επιλογή. Μου είπε ο κόουτς να παίξω εκεί και το έκανα γιατί το χρειάστηκε η ομάδα».

Ακολουθούν δυο κρίσιμα ματς κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης και κόντρα στον Ολυμπιακό;
«Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να εξυψώσουμε το ηθικό μας γιατί μετά τα τελευταία παιχνίδια που δεν είχαμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλαμε, σήμερα πιστεύω έγινε η αρχή για να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να τα καταφέρουμε απέναντι σε Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακό πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες».

Δέχθηκες μια κίτρινη κάρτα σε μια φάση που ίσως ο ρέφερι να υπερέβαλε, σε ανησυχεί ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;
«Έχω ακούσει για τις διαιτησίες κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή διαφώνησα με την απόφαση του διαιτητή να μου δείξει κίτρινη κάρτα γιατί ήταν το πρώτο μου φάουλ και επίσης δεν ήταν τόσο σκληρό το μαρκάρισμά μου. Άλλοι παίκτες για αντίστοιχα μαρκαρίσματα δεν πήραν κάρτα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Συμβαίνει κάποιες φορές και πρέπει να είμαι προσεκτικός και να μάθω περισσότερα για τους διαιτητές εδώ».

Σε έχει ενημερώσει κανείς από την ομάδα ότι στο "Καραϊσκάκης" θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός για να μην αποβληθείς;
«Δεν είναι μόνο το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να μάθω για τις αποφάσεις των διαιτητών εδώ».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ