ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν"

Γουακάσο: "Να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δουλεύει καλά σύμφωνα με όσα είπε ο Γουακάσο μετά την επικράτηση με 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός άρεσε στην Λιβαδειά, στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0 και σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας εκ των σκόρερ του τριφυλλιού, ο Γουακάσο οι πράσινοι έδειξαν ότι δουλεύουν και μάλιστα καλά. Ο Γκανέζος θέλει όμως η ομάδα του να είναι πρώτη στο τέλος της σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που έρχεται με τον Άγιαξ.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA":

«Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την καλή σημερινή εμφάνιση. Ήταν το πρώτο βήμα στην αρχή της σεζόν και η ομάδα έδειξε ότι δουλεύει καλά. Ήταν μια καλή εμφάνιση για μας. Όπως σας είπα, δουλεύουμε σκληρά από το ξεκίνημα της σεζόν και βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν αλλά να έχουμε και μια καλή πορεία στο Europa League.

Με σκληρή δουλειά, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και να παίζουμε σε ακόμη καλύτερο επίπεδο στα επόμενα ματς. Ξέρω ότι δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ούτως ώστε στο τέλος να είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

Για το ματς με τον Άγιαξ:
«Όπως είδατε και πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε δύσκολα ματς. Τώρα αρχίζουν όμως τα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια και είναι μια μεγάλη πρόκληση για ματς. Θέλουμε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να το κάνουμε εμείς εύκολο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ