ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Είμαι κοντά σε ομάδα της Premier League"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
Γουακάσο EUROKINISSI SPORTS

Με δηλώσεις του στην Γκάνα ο Μουμπάρακ Γουακάσο υποστήριξε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με σύλλογο που αγωνίζεται στην Premier League και σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του σε ομάδα της Premier League βρίσκεται ο Μουμπάρακ Γουακάσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα μ ίλησε σε ιστοσελίδα στην Γκάνα όπου τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι το όνομα μου έχει συνδεθεί με μερικά κλαμπ από την Premier League αλλά περιμένω για να ολοκληρωθεί το ντιλ. Οπότε περιμένω μια μετακίνηση στην Premier League πολύ σύντομα".

Το προηγούμενο διάστημα είχε γραφτεί για ενδιαφέρον της Σουόνσι για τον άσο του Παναθηναϊκού αλλά και της Ρέντινγκ που όμως παίζει στην Championship ενώ δεν αποκλείεται και η Νιουκάστλ να είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό περιμένουν και αυτοί πως και πως να ολοκληρωθεί το ντιλ για να δουν πόσα χρήματα θα βάλουν στα ταμεία τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ