ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Δεν υπάρχει δικαιολογία, παραμένει στόχος το πρωτάθλημα"

Γουακάσο: "Δεν υπάρχει δικαιολογία, παραμένει στόχος το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης" και υποστήριξε ότι στόχος των "πρασίνων" παραμένει το πρωτάθλημα, καθώς απομένουν πολλά ματς ακόμη.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-0), στο "Γ. Καραϊσκάκης", για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League. O Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ και στο δεύτερο ως χαφ, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εμφάνιση των "πρασίνων", ενώ τόνισε στη "NOVA" ότι ο στόχος παραμένει το πρωτάθλημα καθώς μένουν πολλά ματς ακόμη.

"Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν άτυχοι. Στο πρώτο 45λεπτο χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάποιες αποφάσεις κάποιες διακοπές στο παιχνίδι, δεν βρήκαμε ρυθμό. Δεν υπάρχει δικαιολογία, χάσαμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας που παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Δεν θυμάμαι χειρότερο πρώτο ημίχρονο, επηρεαστήκατε από τους τραυματισμούς, την απουσία του Μπεργκ;

"Για μένα ως παίκτη πρέπει να μπορώ να τα καταφέρω σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής. Ως αριστερό μπακ, αριστερό χάφ, είναι η δουλειά μου. Οι τραυματισμοί φυσιολογικά μας επηρεάζουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι γιατί κάποιοι παίκτες που έχουν επιστρέψει από τραυματισμό δεν μπορούν να δώσουν το 100% αλλά ούτε αυτό είναι δικαιολογία. Υποστήκαμε μια "βαριά" ήττα. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως είπα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για τους οπαδούς μας και για τους εαυτούς μας".

Παρότι είσαι νέος στην ομάδα, καταλαβαίνεις πως είναι κάτι παραπάνω από μια ήττα η σημερινή;

"Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για όλους, την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο, την ομάδα. Αλλά αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι χωρίς αυτούς δεν είμαστε ομάδα. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν να μας στηρίζουν ώστε να κάνουμε μια καλή σεζόν με την υποστήριξη τους. Ακούγεται δύσκολο αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα και του Κύπελλο. Ακούγεται δύσκολο αυτή την ώρα αλλά τα παιχνίδια που μένουν είναι πάρα πολλά. Τους χρειαζόμαστε, χωρίς αυτούς είμαστε τίποτα. Τους θέλουμε στο πλευρό μας, δεν πρέπει να αφήσουν να τους επηρεάσει αυτή η ήττα".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ