ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο αντί για τον Ιμπάρμπο, θέλει ο Στραματσόνι

Γουακάσο αντί για τον Ιμπάρμπο, θέλει ο Στραματσόνι

Ο 25χρονος Γκανέζος ακραίος χαφ της Ρουμπίν Καζάν, Γουακάσο Μουμπάρακ είναι το όνομα που προστίθεται στο μεταγραφικό δελτίο του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει καταγραφεί ως η προτεραιότητα του Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση των πτερύγων του Παναθηναϊκού, όμως η κοστολόγηση του από την Κάλιαρι καθιστά απαγορευτική την περαιτέρω ενασχόληση. Διότι τα 8 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του, η ΠΑΕ δεν μπορεί να τα δαπανήσει...

Η αρνητική εξέλιξη δεν ικανοποιεί τον Ιταλό προπονητή, αλλά εκείνος ήδη εφαρμόζει το plan b, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "tuttocalcioestero.it". Η εναλλακτική επιλογή του είναι ο 25χρονος Γκανέζος, Γουακάσο Μουμπάρακ, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος και ως κεντρικός χαφ.

Ο Γουακάσο ανήκει στη Ρουμπίν Καζάν και έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2017, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώνεται (2015 - 2016) αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Λας Πάλμας, η οποία διατηρεί ρήτρα εξαγοράς. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μετρά 24 συμμετοχές (20 στη La Liga και 4 στο Copa del Rey), έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης, είναι διεθνής με τη Γκάνα έχοντας 40 συμμετοχές από το 2012 και 10 γκολ.

Ακόμα, ο Στραματσόνι θα ήθελε να εντάξει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Ιταλό χαφ της Μίλαν, Χοσέ Μάουρι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής απασχολεί τον 39χρονο προπονητή από τον Ιανουάριο, αλλά ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει στο Μιλάνο και απέρριψε την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Δείτε ένα βίντεο του Γουακάσο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ