ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Θα προτείνουμε Α.Μ.Κ. με 0,33 ευρώ ανά μετοχή"

Γόντικας: "Θα προτείνουμε Α.Μ.Κ. με 0,33 ευρώ ανά μετοχή"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. σημείωσε πως το διοικητικό συμβούλιο ασπάστηκε την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για νέα Α.Μ.Κ. με τιμή μετοχής σε αυτή που ήθελε ο "Mr Mig" ενώ αναφέρθηκε και στη περίπτωση του δανείου.

Την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο πρόεδρος των πράσινων Δημήτρης Γόντικας με δηλώσεις του μετά το πέρας του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος των πράσινων αναφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποφάσισε να προτείνει στη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με τιμή μετοχής 0,33 ευρώ. Αυτό που ήθελε δηλαδή ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Επίσης ο Γόντικας αναφέρθηκε στο δάνειο για το οποίο είπε ότι εξετάζεται με την διαδικασία να τρέχει παράλληλα αλλά χωρίς να είναι κάτι εύκολο για να γίνει.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε:

«Η πρόταση μας είναι 0,33 και αναμένεται να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 9 Μαρτίου για να γίνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Εκτός του θέματος της τιμής της μετοχής, συζητήσαμε κι άλλα θέματα της εταιρείας. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

-Για τις προθέσεις του κ. Πολέμη και το δάνειο;
«Εξετάζεται. Πράγματι υπάρχει αυτή η πρόθεση αλλά δεν είναι κάτι εύκολο ούτε κάτι που γίνεται αυτόματα. Είναι μία διαδικασία που τρέχει αυτόματα με αυτό που σας είπα για την τιμή της μετοχής»

-Για το θέμα του γηπέδου και για νέα σύμβαση με τον Δήμο, συζητήσατε;
«Όχι, δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο. Το θέμα του γηπέδου θα συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση στις 9 Μαρτίου».

-Υπάρχει ανησυχία για την διορία της UEFA;
«Κοιτάξτε, ανησυχία πάντα υπάρχει. Το καλύτερο είναι μόλις πάμε εκεί να έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας και τα εχέγγυα που ζητάνε».

-Για την ταμειακή διευκόλυνση που μπορεί να υπάρξει από τον κύριο Βγενόπουλο;
«Αν είναι να γίνει, φαντάζομαι θα το κάνει ο ίδιος και επίσημα. Τέλος, να πω, ότι όσο κρατιέται η ομάδα εκεί που είναι δεν ανησυχούμε. Να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και την ομάδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ