ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γνωριμία, στελέχωση και ξενάγηση για τον Ουζουνίδη

Γνωριμία, στελέχωση και ξενάγηση για τον Ουζουνίδη
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα περάσει αρκετές ώρες στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Πρώτη μέρα στο νέο εργασιακό περιβάλλον είναι η Παρασκευή (2/12) για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και θα ξεναγηθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης», το χώρο που θα περνά καθημερινά πολλές ώρες.

Επίσης, αναμένεται να συγκληθεί σύσκεψη στο αθλητικό κέντρο με όλους όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο προφανής σκοπός είναι να γνωριστεί ο νέος προπονητής με τους συνεργάτες του και να ενημερωθεί για τα επιμέρους ζητήματα που θα τον απασχολήσουν.

Σημειολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιος θα συστήσει τον Ουζουνίδη στην ομάδα. Θεωρητικά, τις συστάσεις πρέπει να τις αναλάβει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ωστόσο εν όψει της συνάντησης που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων του, εφεξής, θεωρείται αμφίβολη η παρουσία. Πιθανώς, το βάρος να πέσει στον Δημήτρη Σαραβάκο…

Το επιτελείου του Ουζουνίδη

Ο Ουζουνίδης θα πλαισιωθεί από τον Χριστόφορ Κόλα, ως πρώτο βοηθό και τον γυμναστή, Νίκο Γιάγκου. Θα βρει τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάριο Γκαλίνοβιτς και θα αναζητήσει ακόμα έναν βοηθό και πιθανώς, έναν αναλυτή παιχνιδιών. Δεν αποκλείεται, ο δεύτερος βοηθός να προέλθει από το ανθρώπινο δυναμικό που διατηρεί ο Παναθηναϊκός.

Όταν συζητούσε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να προσληφθεί στον Ολυμπιακό, ο Ουζουνίδης είχε ζητήσει την τοποθέτηση του Άριελ Ιμπαγάσα ως μέλους του τιμ, για να βοηθήσει στη διαχείριση των αποδυτηρίων με την προσωπικότητα του. Ίσως ψάξει κάποιον ανάλογο από τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, για τους οποίους έχει προσωπική άποψη.

Περαιτέρω, η επάνδρωση του προπονητικού επιτελείου θα ξεκαθαρίσει και με τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν για το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, από τον Γιάννη Αλαφούζο. Άλλωστε, προέχουν άλλα για τον Ουζουνίδη, αφού με μόλις δύο προπονήσεις πρέπει να προετοιμάσει τον Παναθηναϊκό για το κυριακάτικο (4/12) ματς με τον ΠΑΟΚ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Τσιρίλο πίσω απ' το deal Παναθηναϊκού-Ουζουνίδη
Αλαφούζος σε Στραματσόνι: "Αντρέα, μείνε"
Ουζουνίδης: Επιστρέφει μετά από 19 χρόνια
Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ