ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γράθια: "Ολοκληρωμένος και ικανός στόπερ ο Σάντσεθ"

Γράθια: "Ολοκληρωμένος και ικανός στόπερ ο Σάντσεθ"

Ο Χάβι Γράθια μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για τον Σέρχιο Σάντσεθ και τον εγκωμίασε, κάνοντας λόγο για έναν ολοκληρωμένο και ικανό στόπερ, ο οποίος μπορεί να ξεχωρίσει στη χώρα μας.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ προβάλει ως το φαβορί για να αποτελέσει το πέμπτο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Καλτσά, Βέμερ, Λουντ, Εσιέν. Η υπόθεση του 29χρονου αμυντικού προχωράει για το "τριφύλλι" και ίσως μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Ο Χάβι Γράθια μίλησε στη "Real News" για τον παίκτη και τόνισε πως είναι ένας ολοκληρωμένος στόπερ, που δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και να ξεχωρίσει. Άλλωστε, τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς με τον Καταλανό συνεργάστηκε στη Μάλαγα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι ένας ολοκληρωμένος, γρήγορος στόπερ. Ικανός στον αέρα, δυναμικός με ποιότητα για την οργάνωση των επιθέσεων από την αμυντική ζώνη. Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην Ισπανία και δεν αποκλείω οποιαδήποτε στιγμή να κληθεί στην εθνική ομάδα", τόνισε ο 45χρονος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας και συνέχισε:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι στόπερ, αν και σε ορισμένες σεζόν έπαιξε ως δεξιός μπακ. Εκείνος νιώθει πιο άνετα παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός και πιστεύω ότι σε αυτή τη θέση αποδίδει καλύτερα. Οι συνθήκες ζωής και ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι καλές και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Αν ο Σέρχιο παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία θα είναι ένας παίκτης που θα ξεχωρίσει. Είμαι απόλυτα σίγουρος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ