ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκοβού: "Πρέπει να παραδεχθώ ότι ξέφυγα"

Γκοβού: "Πρέπει να παραδεχθώ ότι ξέφυγα"
INTIME SPORTS

Ο Σιντνεΐ Γκοβού μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας, αποκαλύπτοντας ό,τι έχει συμβεί σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγες ημέρες με μία βραδινή του έξοδο.

Ο Γάλλος επιθετικός παραδέχθηκε ότι ξέφυγε, αλλά τόνισε ότι θέλει να πάρει πάλι θέση βασικού για να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σιντνεΐ Γκοβού στην εκπομπή Telefoot του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1:

Συναντήσατε τους διοικούντες τον σύλλογο. Τι τους είπατε;

"Μου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις εμφανίσεις μου στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι δεν ήταν στο ύψος αυτού που επιθυμούσαν, αυτού που είχαν στο νου".

Τι τους προτείνατε;

"Πολύ απλά να μου μειώσουν τον μισθό μου στο επίπεδο του μικρότερου επιτρεπτού μισθού στην Ελλάδα".

Με πόσα, λοιπόν, αμείβεστε πλέον;

"Νομίζω ότι είναι 1015 ευρώ".

Δεν είναι πολλά. Έχετε πάρει και περισσότερα.

"Πολύ περισσότερα".

Θα μπορούσατε να έχετε φύγει. Θα ήταν πιο απλό για εσάς σε οικονομικό επίπεδο.

"Σίγουρα θα ήταν πιο απλό. Θα μπορούσα να έχω φύγει με μία επιταγή. Είχα επαφές με άλλες ομάδες. Θα μπορούσα, λοιπόν, να το έχω κάνει, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω τουρισμό και να φύγω σε έξι μήνες. Θέλω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω και να το πραγματοποιήσω για μεγάλο διάστηκα. Να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είχαν δίκιο που με επέλεξαν".

Έχει γίνει λόγος για μία βραδινή έξοδο. Πότε έγινε αυτό;

"Πράγματι βγήκα μία βραδιά. Δεν κρύφτηκα. Μετά από έναν αγώνα κι ενώ είχαμε 2,5 ημέρες ρεπό. Μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό. Οι εφημερίδες έψαξαν λίγο το παρελθόν μου, αυτό μπορούσαν να κάνουν. Αν δεν ήμουν καλός σε ένα παιχνίδι έλεγαν διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά. Ότι προτιμώ να βγαίνω και να διασκεδάζω. Πλέον έχω μεγαλύτερο κίνητρο, έχω μεγάλη θέληση να παίξω καλύτερα".

Μήπως πληρώνετε και μία εικόνα που σας είχαν φτιάξει όταν ήσαστε στην Λιόν;

"Δε γίνεται αλλιώς. Έχω μετανιώσει που δεν έκανα τότε κάτι για να σταματήσω κάποια πράγματα από το να λέγονται στην αρχή της καριέρας μου. Ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο κακός. Αυτά που με έκαναν να χαμογελώ στο παρελθόν με κάνουν πολύ λιγότερο ευτυχισμένο τώρα. Και επειδή χαμογελούσα, έγινε πολύ ευκολότερο να πουν κάποια πράγματα για εμένα τόσο εύκολα. Εγώ που ζω μόνος μου εδώ μπορώ να τα αντέξω, αλλά με την οικογένεια μου δεν συμβαίνει το ίδιο".

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπήρξαν και κάποιοι από την Λιόν, οι οποίοι να το υποκίνησαν όλο αυτό;

"Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Εάν φθάσαμε ως εδώ είναι γιατί κάποια δεδομένη στιγμή ξέφυγα. Πρέπει να το παραδεχτώ αυτό. Είναι, όμως, κομμάτι της ζωής. Είναι κομμάτι της δημόσιας έκθεσης. Από την στιγμή που παίζω ποδόσφαιρο, εκτίθεμαι. Όχι, όμως, περισσότερο από άλλους. Ίσως μου αρέσει να περνάω καλύτερα από άλλους, να ζω έτσι. Δεν κρύβομαι και θέλω να με αποδέχονται όπως είμαι. Δεν έχω άλλη επιλογή και πρέπει να ζήσω με αυτό".

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας;

"Όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλω να παίζω. Να πάρω και πάλι θέση βασικού και να αποδείξω ότι αυτό που κάνω στο γήπεδο το κάνω καλά."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ