ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκούμας: "Θα έβαζα λεφτά στοίχημα για τον τίτλο"

Γκούμας: "Θα έβαζα λεφτά στοίχημα για τον τίτλο"

Ο πρώην αρχηγός του "τρφιυλλιού" Γκούμας τόνισε πως θα στοιχημάτιζε στον ΠΑΟ για την κατάκτηση του τίτλου. Τι είπε για Φερέιρα, Λέτο, Καπίνο και διοικητικά.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς εκπλήσσει ακόμα και παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του "τριφυλλιού" και έχουν ζήσει από μικροί στην Παιανία.

Ο παλαίμαχος άσος, Γιάννης Γκούμας μιλώντας στον Novasports FM 94,6 αναφέρθηκε στην εικόνα των "πράσινων" και σχολίασε την δουλειά του Φερέιρα. Ακόμα μίλησε για τους Φερέιρα, Λέτο, Κλέιτον, Καπίνο και τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Γιάννης Γκούμας:

- Περίμενες αυτή την καλή εικόνα από τον Παναθηναϊκό;

" Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές μας έχει εκπλήξει όλους ευχάριστα. Οι δυο αποκλεισμοί από την Ευρώπη και τα προβλήματα στα διοικητικά, δεν έδειχναν πως μπορεί αυτή η ομάδα να φτάσει σε υψηλό επίπεδο."

- Μπορούμε να πούμε ότι ο Φερέιρα έφτιαξε ομάδα ή είναι βιαστικό να το πούμε από τώρα;

" Πρέπει να περιμένουμε. Πάνω από όλα χρειάζεται διάρκεια, άρα θα διαπιστώσουμε την δουλειά που έγινε σε βάθος χρόνου. Γενικά δεν πρέπει να κρίνουμε γρήγορα, ούτε τις ήττες ούτε τις νίκες, όπως συνήθως κάνουμε."

- Τι σου έχει κάνει εντύπωση από τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός;

" Πως όλοι οι παίκτες κινούνται και ζητάνε την μπάλα. Αυτό, δεν το βλέπαμε παλιότερα. Επίσης, είναι θετικό το ότι παίζει χωρίς φορ και ίσως να είναι το κελιδί αυτό επειδή ο Λέτο και Κλέιτον γυρίζουν πίσω και ζητάνε μπάλα και δημιουργούν χώρο για τα άλλα παιδιά που ανεβαίνουν…"

- Θα πόνταρες τα λεφτά σου στην κατάκτηση πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό;

" Σίγουρα θα έβαζα! Δεν ξέρω εάν τελικά θα το κατακτήσει αλλά είμαι σίγουρος πως μέχρι τελευταία αγωνιστική θα είναι εκεί και θα το διεκδικεί."

- Έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη;

" Εντάξει, ο Λέτο ξέραμε πως είναι καλός, φέτος ίσως να είναι η χρονιά του. Εγώ και τον Κλέιτον τον ήξερα πως μπορεί να παίξει καλά αλλά είναι παίκτης ψυχολογίας. Χρειάζονταν κάποιον να τον πιστέψει και είδαμε τι μπορεί να κάνει. Από εκεί και πέρα, τον Κουίνσι που δεν τον ήξερα, βλεπω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά όπως και ο Ζέκα και αυτό αποδεικνύει πως οι επιλογές του Φερέιρα ήταν σωστές."

- Για τον Καπίνο;

" Δεν περίμενα αυτό το παιδί να εξελιχθεί έτσι. Επειδή όμως ακόμη δεν έχει πετύχει τίποτα, χρειάζεται οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν να τον προσέξουν και να τον κρατάνε προσγειωμένο. Γενικά, λόγω της αβεβαιότητας στα διοικητικά, πρέπει να προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μια ομάδα για πολλά χρόνια."

- Και δύο λόγια για τα διοικητικά θέματα;

" Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει. Δεν ξέρω ποιος αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάποιος."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ