ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γκολ του Καρέλη

Το γκολ του Καρέλη
INTIME SPORTS

Ο Καρέλης τελείωσε όμορφα την επιθετική ενέργεια του Παναθηναϊκού στο γκολ που πέτυχε στο φιλικό με την Μπριζ, όμως, είχε προηγηθεί μία οργανωμένη προσπάθεια από τους συμπαίκτες του. (vd)

Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Ζέκα, Καλτσάς, Ζέκα, Καρέλης... Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Μπριζ, στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο φιλικό των δύο ομάδων.

Ένα γκολ το οποίο αποτελεί προϊόν δουλειάς στην προπόνηση και δείχνει πως η "χημεία" και η συνεργασία υπάρχουν στο Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Κουτρουμπής έδωσε δεξιά στον Μπούρμπο, αυτός πάσαρε με τη μία στο Ζέκα, ο Πέτριτς κάνει κίνηση προς την εστία παίρνοντας πάνω του αμυντικούς, ο Καλτσάς γυρνά και υποδέχεται τη μπάλα, την επιστρέφει στο Ζέκα, κάνοντας παράλληλα κίνηση προς την εστία και ανοίγοντας χώρο για τον Πορτογάλο, ο οποίος δοκιμάζει μία μπαλιά στην πλάτη των στόπερ, όπου ο Καρέλης έχοντας τρέξει στο χώρο την κοντρολάρει, αδειάζει τον αντίπαλο του και με διαγώνιο πλασέ ανοίγει το σκορ.

Πέραν της ποιότητας των παικτών, υπάρχει και η κίνηση και η πάσα με τη μία, στοιχεία που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις και έχουν προέλθει από συνεχείς επαναλήψεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ