ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάζια από Αναστασίου και στροφή στην Ντιναμό

Γκάζια από Αναστασίου και στροφή στην Ντιναμό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του κατά την διάρκεια της προπόνησης για την εικόνα τους στο ματς με την Καλλονή αλλά και για την αντίδραση τους.

Έντονες ήταν οι παρατηρήσεις του Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Δευτέρας προς τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο τεχνικός των πράσινων μίλησε και για την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν οι πράσινοι αλλά και για κάποια πράγματα εν γένει που δεν του άρεσαν και στα οποία είχε αναφερθεί και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς.

Ο Αναστασίου μεταξύ άλλων ζήτησε από τους παίκτες του να συνέλθουν και να βελτιωθούν άμεσα ενώ τους κάλεσε να ξεχάσουν το παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης και να κοιτάξουν μπροστά και στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Μόσχας.

Χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Είχαμε πολύ κακή εικόνα, πετάξαμε πάλι ένα ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες και αυτή τη φορά το πληρώσαμε. Από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι αλλά ακόμα συνεχίζουμε να σπαταλάμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται στα ματς.

Επίσης η συμπεριφορά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε αρκετές περιπτώσεις. Μας παρέσυρε ο αντίπαλος και πέσαμε στην παγίδα του. Χάσαμε την ηρεμία μας όταν άρχισαν να κάνουν καθυστερήσεις και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα είχαμε πολλά νεύρα και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε".

Στην συνέχεια τους μίλησε για το ματς με την Ντιναμό λέγοντας:

"Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω ματς το παιχνίδι με την Καλλονή. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια από εδώ και στο εξής και στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την Ντιναμό που ακολουθεί την Πέμπτη".

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή έγινε σε δυο γκρουπ. Το ένα αποτελούσαν όλοι όσοι έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την ομάδα της Μυτιλήνης που γυμνάστηκαν μόνοι τους κάνοντας αποθεραπεία και το άλλο όλοι οι υπόλοιποι που γυμνάστηκαν κανονικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Κουτρουμπής και Μπούι που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα σε αντίθεση με τους Λαγό και Μπαϊράμι που τους αντικατέστησαν στο δεύτερο μέρος γυμνάστηκαν κανονικά με όσους έκαναν προπόνηση και δεν έχαναν αποθεραπεία.

Σε ότι δε έχει να κάνει με τους τραυματίες ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του όπως και ο Σπυρόπουλος ενώ ο Ρισβάνης προπονήθηκε ατομικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης με τη Ντιναμό Μόσχας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλονή έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν το πρόγραμμα με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνέχισαν με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, όπως και ο Σπυρόπουλος, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Ρισβάνης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:00 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ