ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Γκάζια" Στραματσόνι

"Γκάζια" Στραματσόνι
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι για πρώτη φορά κατά την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία ανέβασε τόσο πολύ τον τόνο της φωνής του. "Πρώτη" για Μπεργκ - Ρέις, έχασε πέναλτι ο Ιμπάρμπο, τρομερό γκολ ο Χουχούμης. Γράφει από το Τέχελεν ο Κώστας Γουλής.

Μάρκους Μπεργκ και Νούνο Ρέις πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (5/7) στο Τέχελεν. Ο Σουηδός επιθετικός και ο Πορτογάλος στόπερ εντάχθηκαν στο πρώτο μέρος του προγράμματος, με τον δεύτερο να αποδεικνύει πως έχει καλό άλμα, παρότι δεν είναι ψηλός. Έμπαινε με δύναμη στις φάσεις και έβγαλε δυναμικό χαρακτήρα. Φυσικά προσεχώς θα κριθεί περισσότερο.

ΤΕΧΕΛΕΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Αρχικά έγιναν ασκήσεις κατεύθυνσης, ενώ ακολούθως ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε το 4-2-3-1 με τον Μπεργκ στην κορυφή. Ο Ιταλός ήταν η πρώτη φορά από τη μέρα που έφτασε η αποστολή στην Ολλανδία που ανέβασε τόσο πολύ τον τόνο της φωνής του! Οι παρατηρήσεις που έκανε ήταν διαδοχικές, ενώ σε μια επιθετική ανάπτυξη ανέφερε προς τον Βλαχοδήμο, στέλνοντας μήνυμα και στην υπόλοιπη ομάδα...

"Η μπάλα στον χώρο, όχι στον παίκτη"

"Παναγιώτη, λάθος! Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Παναγιώτη αλλά για όλους. Θέλω η πάσα να είναι στο χώρο και όχι στον παίκτη". Η τακτική κράτησε για ένα μισάωρο. Ο Λεντέσμα έβγαλε όλο το πρόγραμμα, οι Λέτο και Ζέκα έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι Μπεργκ και Ρέις έκαναν αποφόρτιση, δεν συμμετείχαν στο διπλό.

Τις ομάδες στο δίτερμα επέλεξαν οι Μπουμάλ και Ιμπάρμπο. Ο πρώτος, για τους πράσινους, επέλεξε τους: Κοτσόλη, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Αγγελόπουλο, Μίγγο, Λουντ, Χουλτ, Αμπέντ και Κλωναρίδη. Ο Κολομβιανός για τους πορτοκαλί τους Στιλ, Μέστο, Χουχούμη, Νάνο, Μαρινάκης, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη και Βλαχοδήμο.

Χατ τρικ "Κλώνα" - απόκρουση Κοτσόλη σε πέναλτι Ιμπάρμπο

Διαιτητής ήταν ο Μούτσι, που δεν έδωσε δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν... διαμαρτυρίες. Φοβερό γκολ με το δεξί πέτυχε ο Χουχούμης, ο Ιμπάρμπο έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Κοτσόλης), ενώ ο Μπουμάλ σκόραρε από την άσπρη βούλα α λα Πανένκα και ο Κλωναρίδης πέτυχε χατ τρικ! Η διακύμανση του σκορ είχε ως εξής:

1-0: Λουντ

1-1: Ιμπάρμπο

2-1: Κλωναρίδης

3-1 Μπουμάλ

4-1: Κλωναρίδης

5-1: Κλωναρίδης

5-2: Χουχούμης

6-2: Στάικος

7-2: Μπουμάλ

Ούτε την Τετάρτη στην Αθήνα ο Γουακάσο

Ο Γουακάσο δεν θα βρίσκεται ούτε την Τετάρτη (6/7) στην Αθήνα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γκανέζος, όπως σημειώνουν στο "τριφύλλι", αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριό του και έτσι η άφιξή του στη χώρα μας παίρνει παράταση. Για ακόμη μια φορά...

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ