ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάζια από Αναστασίου μετά το ματς με την Ξάνθη

Γκάζια από Αναστασίου μετά το ματς με την Ξάνθη

Για περισσότερα από είκοσι λεπτά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Απογοητευμένος και "σκασμένος" με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο ματς με την Ξάνθη ήταν ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τους Ακρίτες, την Πέμπτη το βράδυ, μπήκε στα αποδυτήρια και τα "έψαλε" στους παίκτες του.

Ο 42χρονος τεχνικός για περισσότερα από είκοσι λεπτά κράτησε τους ποδοσφαιριστές του εντός των τεσσάρων τοιχών των αποδυτηρίων και τους μίλαγε σε έντονο ύφος για την απόδοση που είχαν στην διάρκεια του 90' με την Ξάνθη και οδήγησε στην ήττα με 4-2.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού εξάλλου την Παρασκευή (19/12) είχε ρεπό και ο Αναστασίου ήθελε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του προσπαθώντας να τους αφυπνίσει εν όψει και του αγώνα με την Κέρκυρα την Δευτέρα.

Αρχικά ο τεχνικός του τριφυλλιού τους είπε:

"Πως παίξατε έτσι δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Αδικείτε τους εαυτούς σας και δίνετε δικαιώματα. Κάθε φορά που πάμε για κάτι καλό εμφανίζεστε κατώτεροι των περιστάσεων και δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες.

Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αυτό που με στεναχωρεί αλλά η εικόνα που δείχνουμε και το πως παίζουμε. Αν παίζαμε καλά και χάναμε θα υπήρχε η αναγνώριση αυτή και το ξέρετε. Όχι όμως με κάτι τα χέρια. Όχι χωρίς να κάνουμε τίποτα από αυτά που είχαμε πει. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας με την απόδοση μας.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις εμφανίσεις μας κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να βελτιωθούμε από τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά".

Εν συνεχεία ο προπονητής του τριφυλλιού έκανε πολλές αγωνιστικές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του σε πιο ήρεμο όμως ύφος και χωρίς να ζητάει ευθύνες από κάποιον προσωπικά καθώς είχε παράπονα σχεδόν από όλους τους πράσινους.

Κανείς από τους παίκτες του τριφυλλιού δεν θέλησε να πάρει τον λόγο καθώς είναι γεγονός πως τα αποδυτήρια των πράσινων θύμιζαν "νεκροταφείο" και μόνο οι φωνές και οι ατάκες του Αναστασίου ήταν αυτές που ακούγονταν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ