ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Δώνης: "Θα βρεθεί λύση, σε τρία χρόνια ξανά στο Champions League"

Γιώργος Δώνης: "Θα βρεθεί λύση, σε τρία χρόνια ξανά στο Champions League"

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί μια λύση για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη "NOVA" ο Γιώργος Δώνης.

Στην εκπομπή της "NOVA" για να συνομιλήσει με τον γιο του Χρήστο, φιλοξενήθηκε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τιμωρηθεί από την UEFA και να μην αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Ευρώπη.

Ο ίδιος όμως εξέφρασε μια θετική άποψη λέγοντας πως η δική του πεποίθηση είναι πως το τριφύλλι σε τρία χρόνια θα παίζει και πάλι στο Champions League.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Θέλω να κλείσουμε με μια νότα αισιοδοξίας. Εγώ πιστεύω ότι θα δούμε ξανά τον Παναθηναϊκό στην επόμενη τριετία να παίζει στο Champions League".

Και σε ερώτηση για το αν ξέρει κάτι περισσότερο σχετικά με το ιδιοκτησιακό θέμα ή απλώς... ελπίζει, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ απάντησε ως εξής:

"Δεν ξέρω κάτι. Οι μεγάλοι σύλλογοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο Παναθηναϊκός περνάει ένα δύσκολο διάστημα, χωρίς να ξέρω το κάτι παραπάνω, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και με μια σοβαρή λύση και επιλογές από τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την ομάδα θα βρεθεί εκεί που πραγματικά του αξίζει".

"ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ... ΖΛΑΤΑΝ"

Αναφερόμενος στον γιο του, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ σημείωσε: « Εγώ δεν φόρεσα ποτέ το περιβραχιόνιο στον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο διάστημα του έχω αλλάξει το όνομα και τον φωνάζω ''Ζλάταν''. Καθαρά προπονητικά του αξίζουν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι ένας χαφ προσαρμόζεται σε μία δύσκολη θέση. Είναι διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού και για έναν ποδοσφαιριστή αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει και την προσπάθεια που θέλει να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα. Του λέω να είναι καλός επαγγελματίας, να προσέχει και να ακούει τους προπονητές του. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος, πολύ μεγάλη ομάδα και είναι μεγάλη τιμή η φανέλα του για οποιονδήποτε. Το τι σύλλογος είναι, το δείχνει η ιστορία. Δεν του μιλάω τόσο για τεχνικά πράγματα αλλά για το πόσο σοβαρός είναι και πόσο πρέπει να προσπαθεί για την ομάδα του και να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή του».

Για τις συζητήσεις με τον "μικρό" γιο του, Τάσο της Στουτγάρδης για τον "μεγάλο" του Παναθηναϊκού, είπε:« Μαζί τον πειράζουμε με τον Τάσο, τα ίδια του λέμε. Ο Τάσος δεν μπορεί να δει πολλές φορές τα παιχνίδια και με ρωτάει αν ο Χρήστος παίζει καλά την θέση. Του λέω ότι κάποια στιγμή θα παίξετε και δίδυμο!».

Για το αν περίμενε ότι οι γιοί του θα γίνουν ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Δώνης είπε: " Εγώ γενικώς πιστεύω στο DNA. Μετά υπάρχει και το περιβάλλον, όταν στο σπίτι υπάρχει μία δουλειά συγκεκριμένη όπως ποδοσφαιριστής ή προπονητής, το παιδί επηρεάζεται. Είναι όμως θέμα και το τι ταλέντο έχει. Ο Χρήστος ήταν πολύ καλύτερος μικρός από τον Τάσο, τεχνικά φαινόταν ότι ο Χρήστος είναι το μεγάλο ταλέντο και όχι ο Τάσος. Ο Χρήστος προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί για την καριέρα του, αλλά γενικώς αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι χαρούμενος. Στο ποδόσφαιρο οι κακές στιγμές κρατούν περισσότερο, η χαρά κρατάει λιγότερο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ