ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιουνές: "Πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γιουνές, Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Χαμζά Γιουνές υποστήριξε σε ραδιόφωνο της Τυνησίας ότι έχει αρκετές προτάσεις και πως η μία εξ' αυτών είναι από τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση.

Ο Τυνήσιος επιθετικός Χαμζά Γιουνές πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Super League και σημείωσε 19 γκολ. Πρώτος σκόρερ της Ξάνθης και δεύτερος στη Super League, πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Αφρικανός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ( Mosaique FM) και υποστήριξε ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής στράικερ ανέφερε: " Νομίζω ότι έκανα εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας αρκετά γκολ με την Ξάνθη. Θα ήθελα να πάω σε καλύτερη ομάδα. Έχω δεχτεί αρκετές προσφορές, ακόμα και από τον Παναθηναϊκό. Θα συζητήσω με τον ατζέντη μου και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσω".

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με τον 31 ετών επιθετικό, για τον οποίο βέβαια επίσημη πρόταση δεν φέρεται να έχει κάνει το "τριφύλλι", τουλάχιστον όχι ακόμη. Πάντως όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα λάβει απόφαση για την ομάδα που θα συνεχίσει, εντός ή εκτός Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Παναθηναϊκός και Μπεσίκτας διαπραγματεύονται για Μολέντο"
Το όχι του Χουλτ στην Σταντάρ Λιέγης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ