ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόχανσον: "Μου αρέσει το στυλ ποδοσφαίρου που παίζουμε"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, επανέλαβε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στη κορυφαία ομάδα της Ελλάδος ενώ έχοντας δει και το ματς με τη Γκαμπάλα δήλωσε ενθουσιασμένος από τον τρόπο παιχνιδιού των πράσινων.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα εδώ και λίγες ώρες ο Ματίας Γιόχανσον και ο Σουηδός άσος μίλησε στο επίσημο κανάλι του τριφυλλιού στο "youtube" για τους στόχους του με τους πράσινους αλλά και την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Γκαμπάλα.

Το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει το τριφύλλι είναι αυτό που άρεσε περισσότερο στον Σουηδό αμυντικό που ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Για τους στόχους του με την ομάδα:
"Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους, να παλέψω για να είμαστε πρώτοι και να επανέλθω στην Εθνική Σουηδίας οπότε θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει παιχνίδια".

Για τα χαρακτηριστικά του:
"Μου αρέσει να επιτίθεμαι, είμαι γρήγορος και να είμαι επιθετικός και θεωρώ ότι είμαι καλός στο ποδόσφαιρο".

Για το πως του αρέσει να παίζει:
"Είμαι περισσότερο επιθετικός αμυντικός, αν μπορείς να το πεις".

Για το τι ήξερε για τον Παναθηναϊκό:
"Είχα μιλήσει με τον Νίκλας πριν έρθω εδώ. Τον ρωτούσα για το κλαμπ, τους οπαδούς και μόνο θετικά πράγματα είχε να μου πει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω".

Για την άποψη του για την εικόνα των πράσινων με την Γκαμπάλα:
"Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το στυλ ποδοσφαίρου που μου αρέσει και μένα. Να έχουμε εμείς την μπάλα στην κατοχή μας και να είμαστε συνέχεια στην επίθεση".

Λίγο νωρίτερα, ο διεθνής Σουηδός μπακ μίλησε και στους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα στην Aftonbladet για τη νέα «περιπέτεια» της καριέρας του.

"Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, παλεύουν για τίτλους και παίζουν στην Ευρώπη. Θα είναι καλό για την εξέλιξή μου, τώρα που θα παίζω σε μεγάλη ομάδα.

Έχουν… τρομερά φανταστικούς οπαδούς, τρελαίνονται για την ομάδα τους. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα εδώ και οι οπαδοί του είναι απίστευτοι…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ