ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόχανσον: "Έδειξα τον... αληθινό Ματίας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον αναφέρθηκε στην εμφάνιση του και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα και ευχήθηκε να έρθουν και άλλες τέτοιες εμφανίσεις.

Ο Ματίας Γιόχανσον πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο το απόγευμα κόντρα στην Κέρκυρα η οποία συνοδεύτηκε και από ένα γκολ.

Ο Σουηδός μπακ ήταν λογικό μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι ευχαριστημένος τόσο για το γκολ του όσο και για την εμφάνιση του ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" είπε:

“Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου γκολ. Βέβαια είμαι αμυντικός αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με ένα γκολ”.

Για την εμφάνιση του:
“Υπήρχε αρκετός καιρός που ήμουν μακριά από το ποδόσφαιρο και όταν ήρθα εδώ μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά έχω έναν καλό ανταγωνισμό με τον Κουλιμπαλί και κάθε μέρα δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να έχω την ευκαιρία μου και είμαι χαρούμενος που έδειξα σήμερα τον... αληθινό Ματίας και εύχομαι να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες”.

Για το ματς με την Κέρκυρα και τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα στη Λιβαδειά:
“Ήταν μια μεγάλη αντίδραση. Ο προπονητής μας δεν ήταν φυσιολογικά χαρούμενος μετά το τελευταίο μας παιχνίδι και θεωρώ ότι εξαρτάται από εμάς να σηκωθούμε ψηλά και να δείξουμε στους οπαδούς ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ και μπορούμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα”.

Αν μπορεί να υπάρξει σταθερότητα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού:
“Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι κάτι για το οποίο παλεύουμε όλη τη σεζόν. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα και έχουμε το χρόνο να δουλεύουμε όλοι μαζί με καλή τακτική και θεωρώ ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και μακριά από την έδρα μας”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ