ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιούρκας Σεϊταρίδης: 9 χρόνια μετά

Auxerre's Ivorian forward Bonaventure Kalou (L) and Finnish midfielder Teemu Tainio (R) try to stop Panathinaikos's Greek player Giourkas Seitaridis (C) during their UEFA third round first leg football match, 26 February 2004 at the Abbe Deschamp stadium in Auxerre. 
AFP PHOTO FRED DUFOUR
Auxerre's Ivorian forward Bonaventure Kalou (L) and Finnish midfielder Teemu Tainio (R) try to stop Panathinaikos's Greek player Giourkas Seitaridis (C) during their UEFA third round first leg football match, 26 February 2004 at the Abbe Deschamp stadium in Auxerre. AFP PHOTO FRED DUFOUR AFP

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον Παναθηναϊκό με την εμφάνισή του. Κι όλα αυτά, περίπου 9 χρόνια μετά. Το Sport24.gr έχει το θέμα...

Ένα δείγμα από το μεγάλο και σπουδαίο ταλέντο του μας έδειξε μετά από πολύ καιρό ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ίσως ο πιο χαρισματικός δεξιός μπακ που έχει βγάλει η χώρα μας...

Ο 31χρονος άσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ (1-1), βρίσκοντας τον παλιό καλό του εαυτό, αφού έδωσε και την καταπληκτική ασίστ στο γκολ του Τοτσέ.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο για να χαμογελάνε αφού μετά από πολλά χρόνια είδαν τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που είχε εντυπωσιάσει ευρωπαϊκούς συλλόγους και η ποιότητά του μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε οποιοδήποτε ματς. Αυτό που μένει να δουν στην Παιανία, να δούμε και εμείς, είναι αν αυτό το ματς ήταν μια έκλαμψη ή απλά ο Γιούρκας επέστρεψε για τα καλά!

Η είδηση της καλής εμφάνισης του Έλληνα άσου, δεν χαροποιεί όμως μονάχα τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", αλλά και τον Φερνάντο Σάντος που αν δει διάρκεια σ' αυτή την απόδοση, θα μπορεί να υπολογίζει σ' αυτόν για τα ματς της Εθνικής.

Όπως και να 'χει πρόκειται για ένα ευχάριστο γεγονός, αφού αναφερόμαστε σ' έναν ποδοσφαιριστή που έκανε την Πόρτο, την Ντιναμό Μόσχας και την Ατλέτικο Μαδρίτης να δώσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν και ο ίδιος είχε μια εξαιρετική φήμη, που χάλασε τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος άσος, διανύει την τέταρτη σεζόν στον Παναθηναϊκό από τότε που επέστρεψε και μετρά μόλις 26 συμμετοχές μέχρι τώρα, δείγμα της κατηφόρας που είχε πάρει η καριέρα του. Επίσης είχε να παίξει στην Ευρώπη από τις 24 Φλεβάρη του 2009 (Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο 2-2), ενώ φόρεσε την φανέλα του "τριφυλλιού" σε ευρωπαϊκό ματς μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και το Παναθηναϊκός - Οσέρ 0-1 για το UEFA (3/3/04).

Αν θα καταφέρει να επιστρέψει στα παλιά υψηλά στάνταρ είναι δικό του θέμα και η τύχη βρίσκεται στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός και η Εθνική απλά θα... εκμεταλλευτούν αυτή την πολυαναμενόμενη "ανάσταση" ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ