ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννουρής: "Δεν κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός"

Γιαννουρής: "Δεν κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιάννης Γιαννουρής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, και την εκπομπή «Fever Pitch» με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο, για τις συνθήκες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στο Αζερμπαϊτζάν στο αυριανό παιχνίδι με την Γκαμπαλά.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο της Πεσκάρα, Γιάννης Γιαννουρής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, και την εκπομπή «Fever Pitch» με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο, για τις συνθήκες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στο Αζερμπαϊτζάν στο αυριανό παιχνίδι με την Γκαμπαλά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την παρουσία του στο Αζερμπαϊτζάν:« Ήμουν στη χώρα λόγω των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων και έμεινα εκεί για ενάμιση χρόνο. Ήταν ένα μεγάλο event, κάτι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους οποίους συμμετέχουν μόνο ευρωπαϊκές ομάδες. Για αυτόν το λόγο ήμουν στη χώρα. Παρόλο που βρίσκονται στο βάθος της Ανατολής, θέλουν να έχουν ευρωπαϊκό μέλλον. Πήραν τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, μια τεράστια διοργάνωση, για να προσελκύσουν κόσμο, χωρίς παράδοση στον αθλητισμό, παρά μόνο στα βαριά αθλήματα«.

Για την Γκαμπαλά και το περιστατικό με τη δολοφονία του δημοσιογράφου:« Οι ξένοι που δουλέψαμε στη χώρα αυτή, έχουμε φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπήρχαν προβλήματα των Αζέρων με τους Αρμένιους, αλλά όχι με τους Ελληνες. Το περιστατικό το οποίο έγινε και δημιουργεί ανησυχίες ήταν ένα ατυχές περιστατικό μεταξύ Αζέρων, με υπεύθυνο κάποιο ανεγκέφαλο που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. Είναι μεμονωμένο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εννοείται ότι οι οπαδοί της Γκαμπαλά θα στηρίξουν την ομάδα, αλλά για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος«.

Για το Αζερμπαϊτζάν γενικότερα:« Κυρίως το Μπακού είναι μια όμορφη πόλη, ο αγώνας θα κυλήσει ομαλά, ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Η Γκαμπαλά είναι ωραία πόλη, βρίσκεται λίγο έξω από το Μπακού«.

Για τη ζέστη και την υγρασία:« Το κλίμα μοιάζει με της βόρειας Ελλάδας, εκτιμώ ότι θα είναι τρεις τέσσερις βαθμούς κάτω από την Αθήνα. Εχει λιγότερη υγρασία. Ελπίζω η ζέστη να μην είναι μια αρνητική κατάσταση για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού«.

Για τα επαγγελματικά του:« Στο Αζερμπαϊτζάν ήμουν μέλος της ελληνικής ομάδας που οργάνωσε τις μεταφορές στη διάρκεια των Ευρωπαϊκών Αγώνων, δεν δούλεψα στο πόλο. Τώρα επιστρέφω στην Πεσκάρα, στην οποία είχα δουλέψει και το 1992«.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ