ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για βασικός στο ντέρμπι ο Ζέκα, 50-50 ο Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό

Για βασικός στο ντέρμπι ο Ζέκα, 50-50 ο Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ζέκα και Λεντέσμα έκαναν ασκήσεις και με μπάλα την Δευτέρα χωρίς να νοιώσουν ενοχλήσεις και η αποθεραπεία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πάει καλά. Πως σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει ο Στραματσόνι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Αντρέα Στραματσόνι ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή για το κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να παίξουν οι Ζέκα, Λεντέσμα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως και οι δυο δείχνουν διάθεση και θέληση να αγωνιστούν και όλα θα κριθούν στα μέσα της εβδομάδας.

Τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Αργεντινός αναμένεται να βγάλουν μια ακόμη μαγνητική το αργότερο μέχρι την Τετάρτη και τα αποτελέσματα τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο κατά πόσο οι δυο τους θα βρίσκονται στην διάθεση του Στραματσόνι. Χωρίς τις επιπλέον εξετάσεις, το μέχρι τώρα πλάνο αλλά και η αποθεραπεία των δυο ποδοσφαιριστών δείχνουν πως και οι δυο θα είναι παρόντες στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Ασκήσεις με μπάλα την Δευτέρα

Στην διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας την ώρα που οι βασικοί συμπαίκτες τους έκαναν γυμναστήριο οι δυο τους βρήκαν στο γήπεδο του "Γ. Καλαφάτης" και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε και κάποιες ασκήσεις με μπάλα. Ασκήσεις που έβγαλαν και οι δυο χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Την ίδια ώρα οι άλλοι δυο τραυματίες Χουλτ και Σάμπα έκαναν μόνο τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς μπάλα. Για τον Σουηδό στο τριφύλλι περιμένουν να ανεβάσει τις επόμενες μέρες ρυθμούς και να προλάβει και αυτός να είναι έτοιμος ενώ για τον Σαμπά υπάρχουν οι λιγότερες ελπίδες.

Σε ότι αφορά τώρα το πλάνο με τους Ζέκα, Λεντέσμα, των οποίων ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από του Χουλτ, το πρόγραμμα θέλει και τους δυο παίκτες την Τετάρτη να κάνουν κανονικά προπόνηση με την ομάδα και την Πέμπτη να γυμνάζονται επίσης κανονικά μόνοι τους παρά το ότι η ομάδα θα έχει ρεπό ελέω του αγώνα με την Σταντάρ.

Έτσι και οι δυο τους την Παρασκευή και το Σάββατο αν βγάλουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς πρόβλημα θα μπουν στην αποστολή και μετά θα είναι θέμα του Αντρέα Στραματσόνι για το κατά πόσο θα τους ξεκινήσει η όχι.

Τι έχει στο μυαλό του ο Ιταλός τεχνικός

Ο Ιταλός έχει στο μυαλό του ο ένας από τους δυο, ο Ζέκα το πιθανότερο, να είναι στο αρχικό σχήμα και ο Λεντέσμα να κάτσει στον πάγκο και να μπει να βοηθήσει σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης, ανάλογα και με την εξέλιξη της.

Δεν αποκλείεται βέβαια αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καθαρά και αφού μιλήσει με το ιατρικό τιμ αλλά και τους δυο παίκτες ο Ιταλός να ρίξει και τους δυο στη μάχη και να παίξουν για όσο μπορέσουν έχοντας στο μυαλό του την αντικατάσταση τους ή ενός εκ των δυο στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Ακόμα άλλωστε υπάρχουν πέντε μέρες μέχρι το Σάββατο και την ανακοίνωση της αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο χρόνος κυλάει υπέρ των δυο ποδοσφαιριστών που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ