ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για Ματία Ντέστρο και Παναθηναϊκό γράφουν οι Ιταλοί

Bologna's Mattia Destro celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Bologna's Mattia Destro celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni) AP

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ματία Ντέστρο ο οποίος όμως περιμένει κάτι καλύτερο από την χώρα του.

Μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τη θέση του σέντερ φορ έφεραν στο προσκήνιο οι Ιταλοί δημοσιογράφοι. Και αυτό γιατί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον 26χρονο επιθετικό Ματία Ντέστρο ο οποίος αγωνίζεται στη Μπολόνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του www.tuttomercatoweb.com σειρήνες από την Ελλάδα ηχούν στα αυτιά του 26χρονου επιθετικού και υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Μπολόνια θα επιθυμούσε να παραμείνει στην Ιταλία για αυτό και περιμένει μια πρόταση από ομάδα της πατρίδας του και παράλληλα ο Παναθηναϊκός περιμένει και παρακολουθεί την κατάσταση.

Ο Ντέστρο φυσικά είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα και ο οποίος έχει περάσει από ομάδες όπως η Τζένοα, η Ρόμα, η Μίλαν και η Μπολόνια στην οποία ανήκει έως το 2020.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν αποκλείεται να πρόκειται για παιχνίδι από ιταλικής πλευράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ