ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για Καμπέσας και Αβελίνο γράφουν οι Ιταλοί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Αταλάντα θα διακόψει τον δανεισμό του Καμπέσας στον Παναθηναϊκό για να τον δώσει στην Αβελίνο.

Ο Μπράιαν Καμπέσας έπρεπε να επιστρέψει την Τρίτη στον Παναθηναϊκό από το Εκουαδόρ αλλά αυτό δεν συνέβη και ο νεαρός επιθετικός είναι αδικαιολογήτως απών. Ίσως βέβαια σε αυτό παίζουν ρόλο και τα όσα αναφέρουν τα Ιταλικά ΜΜΕ πως η Αταλάντα θα διακόψει τον δανεισμό του για να παραχωρηθεί στην Αβελίνο εκ νέου ως δανεικός.

Συγκεκριμένα το www.tuttoavellino.it αναφέρει: "Από την Αταλάντα μπορεί να προκύψει ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στην Αβελίνο. Οι πράσινοι έχουν ως στόχο τον ταλαντούχο μέσο από το Εκουαδόρ, Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα αλλά τώρα είναι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Μπέργκαμο για να δοθεί στην Αβελίνο".

Να σημειώσουμε και πάλι ότι ο Καμπέσας δεν επέστρεψε όπως αναμενόταν την Τρίτη στην Ελλάδα και από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν πως είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Αταλάντα για να δουν τι θα γίνει. Στο τριφύλλι δεν επιθυμούν να φύγει ο μέσος από το Εκουαδόρ αλλά αν αυτό είναι επιθυμία του παίκτη και της ομάδας του τότε θα συζητήσουν για κάθε ενδεχόμενο. Με βάση τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αλλά και ότι ο παίκτης έχει μαζέψει τα πράγματα του από το "Γ. Καλαφάτης" ως πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η αποχώρηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ