ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για έναν και καλό στόπερ θα πάνε στον Παναθηναϊκό

Για έναν και καλό στόπερ θα πάνε στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει πλέον όσον αφορά τον στόπερ με τους πράσινους να κινούνται μόνο για έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά και τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη να συμπληρώνουν την τετράδα. Στο μυαλό των ανθρώπων του τριφυλλιού ο Σπάχιτς αλλά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται η απόκτηση του στόπερ να καθυστερήσει.

Ο αρχικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού σε ότι αφορά την απόκτηση στόπερ ήταν οι πράσινοι να προχωρήσουν στην μεταγραφή δυο κεντρικών αμυντικών αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει και στο τριφύλλι έχουν προκρίνει την πρόταση να πάνε για έναν και καλό στόπερ που θα έρθει ως αντικαταστάτης του Σίλντενφελντ και θα αποτελέσει τον βράχο της πράσινης άμυνας.

Άπαντες στο τριφύλλι θεωρούν ότι θα πρέπει τα διαθέσιμα χρήματα που θα δίνονταν για τους δυο αμυντικούς να δοθούν σε έναν έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και να φέρουν έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εσιέν στον Παναθηναϊκό έβαλαν μπροστά την υπόθεση στόπερ και για αυτό τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί και έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα. Άλλα βρίσκονται στην λίστα των πράσινων άλλα όχι.

Το σίγουρο είναι πως στο τριφύλλι έχουν 5-6 περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν ξεχωρίσει και πως ακόμα δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση για τον εκλεκτό για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του. Ζυγίζουν όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν κάνοντας τις πρώτες επαφές τις επόμενες μέρες. Μάλιστα για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται και η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού να καθυστερήσει.

Εξάλλου από τη στιγμή που οι Φύσσας, Βόκολος έχουν τρέξει και έχουν κλείσει ήδη αρκετές μεταγραφικές περιπτώσεις, Καλτσάς, Λουντ, Βέμερ, Εσιέν έχουν την πολυτέλεια να διαθέσουν λίγο χρόνο παραπάνω για να βρουν τον κατάλληλο που θα ηγηθεί της πράσινης άμυνας.

Στο μυαλό των πράσινων ο Σπάχιτς

Ο Εμίρ Σπάχιτς είναι δεδομένα μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και υπάρχει στο μυαλό τους το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βόσνιο διεθνή ο οποίος διαθέτει μια πλούσια καριέρα και θα μπορούσε να παίξει με κλειστά τα μάτια στην Ελλάδα. Ακόμα όμως δεν έχουν κάνει κάποια επαφή.

Από εκεί και πέρα οι Σιλβέστρε και Μπρίτος μπορεί να προτάθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο τριφύλλι αλλά σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να απασχολούν τους πράσινους. Δεδομένο μάλιστα είναι ότι πλην των ονομάτων που έχουν γραφτεί στο τριφύλλι έχουν στα υπόψιν και παίκτες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το πλάνο για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ένα στόπερ και αυτό σημαίνει ότι την τετράδα των στόπερ για τη νέα σεζόν πλην του ηγέτη που θα έρθει θα συμπληρώνουν οι Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος. Για τον μεν "Κούτρο" τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον είναι σίγουρη η παραμονή του στο τριφύλλι με τον 23χρονο άσο να δείχνει στα πλέι οφ πλούσιες αρετές και ως αμυντικός μέσος ενώ ο "Τριάντα" με την έλευση του Βέμερ και την παραμονή του Μπούρμπου πλέον δεν θα λογίζεται καθόλου ως δεξί μπακ αλλά μόνο ως στόπερ. Εκεί που του αρέσει και του ίδιου να παίζει.

Φυσικά θα μπορούσε να αλλάξει κάτι αν έρθει πρόταση για κάποιον εκ των Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλου και στο τριφύλλι αποφασίσουν να πουν το ναι αν και κάτι τέτοιος προς το παρών δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Η απόκτηση δεύτερου στόπερ

Η μοναδική περίπτωση να αποκτηθεί και δεύτερος στόπερ αν δεν υπάρξει πώληση κάποιου είναι ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League και τότε να υπάρχουν κάποια παραπάνω υπολογισμένα έσοδα εκ των οποίων κάποια θα μπορούσαν να διαθέσουν στο τριφύλλι ώστε να ενισχυθούν ακόμα παραπάνω λόγω και της δεδομένης Ευρωπαϊκής παρουσίας των πράσινων αλλά αυτό το κομμάτι είναι ακόμα πρώιμο.

Μια κουβέντα ακόμα με Ρισβάνη

Μετά την συνάντηση που είχε ο Λεωνίδας Βόκολος την Παρασκευή με τον Σπύρο Ρισβάνη διαφάνηκε ότι οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν και ο 21χρονος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στο τριφύλλι. Μέσα στην εβδομάδα όμως θα γίνει και η τελική επαφή με τον διεθνή άσο και δεν αποκλείεται να του προταθεί μια ανανέωση του συμβολαίου του και ο εκ νέου δανεισμός του προκειμένου να δείξει και την επόμενη χρονιά αν θα μπορεί να δείξει αυτά που θέλουν στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά τότε θα είναι αποκλειστικά στο χέρι του Ρισβάνη το αν θα θελήσει να παραμείνει κάτω από την "ομπρέλα" του τριφυλλιού ή αν θα απαντήσει αρνητικά σε αυτή την πρόταση λύνοντας το συμβόλαιο του. Μέχρι όμως να γίνει και αυτή η νέα επαφή δεν μπορούμε να θεωρούμε σίγουρη και οριστική την αποχώρηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ