ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για δοκιμή στην U20 του Παναθηναϊκού άσος από το Περού

Για δοκιμή στην U20 του Παναθηναϊκού άσος από το Περού
INTIME SPORTS

Με την συμμετοχή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από το Περού συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις των Νέων του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού την Δευτέρα, μετά το ρεπό της Κυριακής, με τους πράσινους να γυμνάζονται πρωί και απόγευμα και η είδηση έρχεται από την παρουσία ενός νεαρού άσου από το Περού ο οποίος δοκιμάζεται στο τριφύλλι.

Ο Γιαμίλ Αλί, όπως είναι το όνομα του, είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται ως δεξί χαφ εξτρέμ και παίρνει μέρος στις προπονήσεις των πράσινων από την Παρασκευή ενώ θα συνεχίσει να δοκιμάζεται και το επόμενο διάστημα προκειμένου στο τριφύλλι να πάρουν απόφαση για το αν θα τον κρατήσουν η όχι.

Στην προπόνηση της Δευτέρας τώρα υπήρξε και μια άτυχη στιγμή με έναν ελαφρύ τραυματισμό του Νιούμαν ο οποίος χτύπησε σε μια φάση του διπλού και την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του αλλά και η χρονική απουσία του αν και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Στις προπονήσεις και ο Χέντερ

Επίσης την Δευτέρα πλην των Σαμαρά, Σάμιου, Μπαρτζώκα, Γκαλίνοβιτς στους προπονητές που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις έλαβε και ο Χένκ Χέντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός επέστρεψε μαζί με την πρώτη ομάδα από την Ολλανδία και μέχρι να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Εφήβων θα βοηθάει και σε αυτές των Νέων.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των προπονήσεων του τριφυλλιού την Τρίτη θα υπάρξει μια προπόνηση, Τετάρτη και Πέμπτη διπλές, Παρασκευή και Σάββατο μια και Κυριακή ρεπό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ