ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για αυτά θα μιλήσει την Πέμπτη ο Αλαφούζος

Για αυτά θα μιλήσει την Πέμπτη ο Αλαφούζος
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέντευξη Τύπου προαννήγγειλε ότι θα δώσει την Πέμπτη (17/9) ο Γιάννης Αλαφούζος. Σε ποια ζητήματα θα επικεντρωθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, που βγαίνει μπροστά ύστερα από τη σφοδρή κριτική που έχει δεχτεί από τον κόσμο του "τριφυλλιού".

Η ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί των "πρασίνων" εξερράγησαν και ζήτησαν από τον Γιάννη Αλαφούζο να απομακρύνει τον Γιάννη Αναστασίου, εκτιμώντας ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τίποτα παραπάνω στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, που αναγνώρισε τα λάθη του και ζήτησε συσπείρωση, εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, ενώ προαννήγγειλε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (17/9). Είναι δεδομένο πως θα μιλήσει για αυτή του την απόφαση, έπειτα από τη σκληρή κριτική που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τη στάση του να εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Αναστασίου.

Θα πάρει θέση λοιπόν για την εικόνα που εμφανίζει τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός. Ένα κομμάτι στο οποίο θα σταθεί, είναι πώς θα αντεπεξέλθει οικονομικά η ομάδα έπειτα από τους αποκλεισμούς από την Ευρώπη. Οι απώλειες εσόδων ήταν άλλωστε ιδιαιτέρως σημαντικές για το "τριφύλλι".

Δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και για την επικείμενη παραίτηση του Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του υπευθύνου για τον ορισμό διαιτητών στη Super League, εξέλιξη που οδήγησε την ΠΑΕ να βγάλει σκληρή ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται πως από: "κακουργηματικά κατηγορούμενους παράγοντες της ΕΠΟ πρέπει να τα περιμένουμε όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλαφούζος: "Έχω εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή"

Στο μυαλό του Αλαφούζου

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Τετ α τετ με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Βόκολος

Σκληρή ανακοίνωση για την αποχώρηση του Τσαχειλίδη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ