ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γι αυτό έχει κολλήσει του Κλωναρίδη στην Λόκερεν

Γι αυτό έχει κολλήσει του Κλωναρίδη στην Λόκερεν
Κλωναρίδης Μαλεζάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Βίκτορ Κλωναρίδη στην Λόκερεν δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και γι αυτό δεν φταίνε οι Βέλγοι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ένα τρίτο πρόσωπο! Τι λένε οι πληροφορίες του Sport24.gr.

Παναθηναϊκός και Λόκερεν τα βρήκαν για την μετακίνηση του Βίκτορ Κλωναρίδη, όμως όπως σας ενημερώσαμε την Τρίτη η μεταγραφή του έχει κολλήσει.

Ο λόγος όπως φαίνεται δεν έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του παίκτη ή κάποια διαφωνία μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με την Het Nieuwsblad, δυο μάνατζερ εμφανίστηκαν στο Βέλγιο ως εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα η πλευρά της Λόκερεν να κάνει πίσω.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μάλιστα, οι Βέλγοι δύσκολα θα επανέλθουν αφού δεν θέλουν να μπλέξουν σε μία φαινομενικά απλή υπόθεση.

Το ποσοστό και ο Γάλλος μάνατζερ

Το Sport24.gr έψαξε λίγο την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη. Ο Παναθηναϊκός κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το άλλο 50% ο Γάλλος μάνατζερ του.

Έτσι τελευταία στιγμή εμφανίστηκε στις διαπραγματεύσεις ζητώντας τα μισά χρήματα της μεταγραφής, δηλαδή περίπου 150.000€. Κάπου εκεί τα πράγματα κόλλησαν και μένει να δούμε ποια από τις δυο πλευρές θα βάλει νερό στο κρασί της.

Οι πράσινοι πάντως σε περίπτωση που επιτευχθεί το deal ( τριετές συμβόλαιο στον 24άχρονο άσο με καλύτερες αποδοχές ) θα κρατήσουν ένα αξιόλογο ποσοστό μεταπώλησης που θα τους εξασφαλίσει σε μελλοντική νέα πώληση του παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ