ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να θεσπίσει γενική είσοδο 10 ευρώ στην αναμέτρηση του "τριφυλλιού" με τον ΟΦΗ (27/11) για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχαν προαναγγείλει πως όποιος αγοράσει εισιτήριο για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" θα έχει έκπτωση στο εισιτήριο του επόμενου εντός έδρας αγώνα.

Τελικά αποφασίστηκε για το ματς με τον ΟΦΗ, το οποίο έχει οριστεί για την επόμενη Κυριακή στις 17:15, να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ, προκειμένου ο κόσμος του Παναθηναϊκού να συρρεύσει μαζικά στο γήπεδο.

Άλλωστε μετά την ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την παραμονή των "πρασίνων" στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα υπάρχει μια πολύ θετική αύρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον ΟΦΗ έχουν οριστεί στα 10 ευρώ σε όλες τις θύρες, με εξαίρεση τα εισιτήρια στις θύρες 9 και 29, όπου θα έχουν 20 και 25 ευρώ αντίστοιχα.

Μάλιστα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν αυτές οι τιμές να ισχύσουν για όλους τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο για όσους είχαν πάει στο ματς με την ΑΕΚ.

Όσο για το πότε θα τεθούν στη κυκλοφορία τα εισιτήρια, αυτό αναμένεται να γίνει την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, λόγω του ότι πρέπει να σφραγιστούν στην αρμόδια εφορία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ