ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ευχές της Ζοζεφίν στον Μπεργκ

Οι ευχές της Ζοζεφίν στον Μπεργκ
Μπεργκ

Σαν σήμερα 17/8 πριν από 29 χρόνια ο Μάρκους Μπεργκ είδε το πρώτο φως αυτού του κόσμου. Δείτε τις ευχές της συζύγου του. Ευχαρίστησε οΣουηδός για τις ευχές όλων και πόζαρε με τη μητέρα του.

Σπουδαία μέρα για τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού η σημερινή, αφού έκλεισε τα 29 του χρόνια και πλησιάζει... επικίνδυνα στα πρώτα -αντα. Γεννημένος στο Τόρσμπι πληθυσμού 4000 κατοίκων, ο Μάρκους Μπεργκ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης του για να συνεχίσει στη συνέχεια στην Γκέτεμποργκ.

Η συνέχεια γνωστή. Μεταγραφή στην Ολλανδία και την Χρόνινγκεν όπου μεγαλούργησε, το 2009 στο Αμβούργο μαζί με τον Μλάντεν Πέτριτς για να επιστρέψει στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν. Από το 2013 αποτελεί το μόνιμο κυνηγό στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Η σύζυγος του Μπεργκ πάντως εξέφρασε την αγάπη της στον Σουηδό μέσω των social media.

Ο Σουηδός ευχαρίστησε μέσω instagram όλους όσοι του ευχήθηκαν, ποζάροντας με τη μητέρα του, που επίσης γιορτάζει (έγινε 50 ετών). "Σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Γιορτάζω τη μέρα με την αγαπημένη μου οικογένεια. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στην όμορφη μητέρα μου, που σήμερα γίνεται 50 ετών" έγραψε ο Μπεργκ.



Thank u all for your warming birthday wishes Celebrating the day with my lovely family.. And also the biggest congrats to my beautiful mom who is turning 50 today!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ