ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεμάτη η ατζέντα του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πιεμπονγκσάντ EUROKINISSI SPORTS

Η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα σχετίζεται πρωτίστως με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του και λιγότερο με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

"Φωτιά" έβαλε στην επικαιρότητα η νέα άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Ο Ταϊλανδός ήρθε στην πρωτεύουσα σε ένα χρονικό σημείο που η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού έχει πάρει παράταση, ενώ ο ελληνικός περίγυρος του μοιράζει διαδόσεις για περίεργα ευρήματα στο οικονομικό έλεγχο.

Οι πρώτες πληροφορίες για την έλευση του Πιεμπονγκσάντ αναφέρουν ότι θα έχει συνεννοήσεις με τους συνεργάτες του και θα παραλάβει ορισμένα στοιχεία από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Επιπροσθέτως, ο 63χρονος αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι οι λόγοι είναι διαφορετικοί... Ο Πιεμπονγκσάντ μπορεί να λάβει τα στοιχεία μέσω e-mail, ενώ διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον Αλαφούζο και μπορούν να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Η επίσκεψη του στην Αθήνα δεν σχετίζεται τόσο με τον Παναθηναϊκό, αλλά με τις δραστηριότητες του που επηρεάζουν την ανάμειξη του στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Πιεμπονγκσάντ θα έχει σειρά επαφών με πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό χώρο, που συνδέονται με τις επαγγελματικές υποθέσεις του. Ο Πιεμπονγκσάντ είναι ο εκπρόσωπος ενός επενδυτικού σχήματος που φιλοδοξεί να εμπλακεί σε πρότζεκτ στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός αποτελεί μόνο μία πτυχή.

Ασφαλώς, ο Πιεμπονγκσάντ θα συναντήσει τον Αλαφούζο, όμως από το ραντεβού τους δεν θα κριθεί κάτι. Η εμπλοκή της "Pan Asia" στον Παναθηναϊκό εξαρτάται από άλλα θέματα, που θα φανούν σύντομα εάν θα τελεσφορήσουν...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο
Ξανά στην Αγγλία για τον Χατζηθεοδωρίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ