ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γαρρής: "Σταματούν εξωαγωνιστικά τον Μπεργκ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής, αποκάλυψε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για να μην μειωθεί η ποινή του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την μείωση της ποινής στον Μάρκους Μπεργκ, ώστε ο Σουηδός να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική των play offs στην Τούμπα.

Κάτι που ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία να αποφύγει και για αυτό παρενέβη στην εκδίκαση της υπόθεσης, έχοντας έννομο συμφέρον.

Την παρέμβαση του Δικεφάλου του Βορρά αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής, ο οποίος κατήγγειλε την προσπάθεια να εμποδιστεί ο Μπεργκ εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η ανάρτηση Γαρρή στο Facebook:

"Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες σε αρκετούς. Φυσιολογικό είναι να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους. Από τη στιγμή που αγωνιστικά αδυνατούν να τον σταματήσουν, κάνουν ό,τι μπορούν εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό για να μην πέσει η απίστευτη και άδικη τιμωρία του Μάρκους από τις 4 στις 3 αγωνιστικές και παίξει αύριο στην Τούμπα! Αυτά για να ξέρουμε τι συμβαίνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ