ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας για τον Ιμπάρμπο

Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας για τον Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" η Γαλατάσαραϊ και η Μπεσίκτας φέρονται να ασχολούνται με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, με την πρώτη να ετοιμάζει υψηλή προσφορά.

Μετά την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία, αμέσως κυκλοφορήσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο να σκέφτεται την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό πριν τη λήξη του δανεισμού του.

Η ιστοσελίδα "Tuttomercaroweb" επανήρθε στην υπόθεση τη Δευτέρα (5/12) και έγινε πιο συγκεκριμένη: η Γαλατάσαραϊ και η Μπεσίκτας ασχολούνται με τον Κολομβιανό επιθετικό!

Ειδικότερα, η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται περισσότερο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, προτίθεται να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Βίκτορ Ιμπάρμπο, για να τον δελεάσει...

Εφόσον η Γαλατάσαραϊ κινηθεί επίσημα για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, τότε πρέπει να συζητήσει με την Κάλιαρι, που έχει τα δικαιώματα του και με τον Παναθηναϊκό, που διατηρεί οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.

Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας για τον Ιμπάρμπο

Το κόστος δανεισμού του Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ, οπότε για να συναινέσει στην πρόωρη αποδέσμευση του θα μπορούσε να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Ο Ιμπάρμπο αμείβεται με 650.000 ευρώ, αλλά το ζητούμενο είναι η στάση του για την προοπτική να μετακομίσει στην Τουρκία, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι δεν ήταν θετικός λόγω της κατάστασης στη χώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ