ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: "Χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Ευρώπη"

Φύσσας: "Χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να κάνει καλά παιχνίδια στους ομίλους του Europa League και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, εξέφρασε ο Τάκης Φύσσας.

''Δεν είναι ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Ευρώπη, οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, οι scouts της ομάδας θ' αναλύσουν τους αντιπάλους και έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε καλά παιχνίδια και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση'' είπε αρχικά ο Τάκης Φύσσας.

Στην συνέχεια ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού συμπλήρωσε: ''Καμιά ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη διότι τότε κινδυνεύεις ν' αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Χαίρομαι που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Θα πάμε και στο Εστορίλ που είναι κοντά στην Λισσαβώνα, βεβαίως είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει από την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις''.

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: ''Η επιστροφή του Παναθηναϊκού πρέπει να γίνει μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη και θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πρέπει να παίρνουμε βήμα-βήμα τους αγώνες και να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν πριν μερικά χρόνια''.

Για το γεγονός ότι το Τριφύλλι θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και διαδοχικούς αγώνες: ''Δεν φοβόμαστε την ομάδα σε αυτούς τους αγώνες, μπορούμε ν' ανταποκριθούμε. Η διαχείριση του ρόστερ και των αγώνων θα γίνει από τον προπονητή''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ