ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας, Βόκολος, Αναστασίου μίλησαν στους παίκτες

Φύσσας, Βόκολος, Αναστασίου μίλησαν στους παίκτες
INTIME SPORTS

Οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου μίλησαν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και έστειλαν το μήνυμα ότι δεν θα ανεχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον. Στήριξη Αλαφούζου στον Αναστασίου.

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τη Γκαμπάλα είναι ένα δύσκολο "στοίχημα", όμως οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος επιχείρησαν να περάσουν το μήνυμα ότι η ανοχή προς τους ποδοσφαιριστές, τελείωσε.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (28/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου απευθύνθηκαν στους παίκτες, χρησιμοποιώντας υψηλούς τόνους.

Το περίγραμμα των ομιλιών τους ήταν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν παρόμοιες εμφανίσεις και ανάλογα αποτελέσματα στο μέλλον και απαίτησαν από τους παίκτες να δώσουν το μάξιμουμ των δυνάμεων τους στο πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσουν με νίκες και να επανέρθει η ηρεμία στην ομάδα.

Κατόπιν, ο Λεωνίδας Βόκολος είχε τετ α τετ με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές και συζήτησαν για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες.

Στα αποδυτήρια ο Αλαφούζος

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Γκαμπάλα, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μίλησε στους παίκτες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι ο αποκλεισμός είναι απογοητευτικός, αλλά συμπλήρωσε ότι εξακολουθεί να τους πιστεύει και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Η ομιλία του κινήθηκε σε ήπιους τόνους και απέφυγε τις ακρότητες, μην θέλοντας να φορτίσει περαιτέρω την ατμόσφαιρα. Επίσης, είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και του ζήτησε να συνεχίσει τη δουλειά του και να μη δίνει βάση στα σενάρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ